Tinuta fetitelor pentru gradinita - trendy si confortabila

| | Actualizat: 2017-01-26 12:17:16

“Mamiii, nu vleau sa polt asta! Vleau lochia loz cu puf”, cu siguranta ai inceput sa auzi asta destul de des in ultima vreme de la fetita ta, nu-i asa? Tu ai vrea sa o imbraci intr-o tinuta confortabila la gradinita, dar ea isi doreste neaparat sa isi etaleze noua rochita roz cu tutu! Stim, atunci cand iti privesti odorul si iti dai seama ca nu mai este un bebelus ci se transforma incet, incet intr-o domnisoara in toata regula, te incearca un mix de melancolie si mandrie. Micuta ta se afla la varsta la care incepe sa-si contureze personalitatea, prin urmare nu ar trebui sa te surprinda faptul ca nu ii vei mai putea alege si combina tu tinutele dupa bunul plac, atunci cand mergeti la cumparaturi sau la gradinita. Iar acest lucru ar trebui sa te bucure, fiindca inseamna ca fetita ta incepe sa isi dezvolte simtul estetic! De acum inainte trebuie sa ai in vedere faptul ca hainele fetitei tale nu ar trebui sa fie doar foarte confortabile, ci si la moda! Bluzele cu imprimeuri care sa ii incante simtul vizual si jeansii colorati ar trebui sa fie primele pe urmatoarea lista de shopping. Vestea buna este ca nici nu trebuie sa investesti o avere in astfel de piese vestimentare, intrucat la Lidl, saptamana aceasta, te bucuri de oferte carora cu greu le poti rezista!

1. Bluze cu mesaje si imprimeuri

Nicio fetita nu ii poate rezista unei bluze cu ponei sau cu alte personaje magice de poveste! Mergeti impreuna la cumparaturi si las-o pe micuta ta sa isi aleaga singura bluzitele pentru gradinita. Asigura-te ca piesele respective au un croi confortabil, care nu limiteaza libertatea de miscare a copilului la joaca, si ca sunt realizate dintr-un material moale, placut la atingere.

2. Cardigane chic

Ce poate fi mai practic si mai util decat un cardigan calduros, care poate fi purtat atat peste rochite, cat si pe deasupra tricourilor si bluzitelor subtiri? Evita piesele monocromatice, de care micuta ta, cel mai probabil, se va plictisi destul de repede, si alege in schimb un model cu motive din dantela, fundite adorabile sau cu imprimeuri colorate. Incepand cu 26 ianuarie Lidl te asteapta cu modele chic de cardigane pentru fete, la preturi avantajoase!

3. Leggings si dresuri colorate

Pentru zilele inca geroase in care fetita ta isi doreste cu tot dinadinsul sa poarte rochite sau fustite cu tutu la gradinita, asigura-te ca ti-ai facut stocul de leggings si dresuri colorate si groase! Daca dresurile nu pot fi purtate altfel decat pe sub haine, o pereche de leggings poate fi imbracata si cu pulovere lungi sau bluze lejere, la joaca.

4. Pantaloni trendy din denim

Transforma-ti fetita intr-o mica fashionista! Cu siguranta va fi mai mult decat incantata daca in locul colantilor i-ai sugera sa poarte la gradinita o pereche de pantaloni din denim, clasici sau viu colorati, care se asorteaza perfect cu… orice alta hainuta. La urma urmei, jeansii se numara printre cele mai confortabile si versatile piese vestimentare din garderoba feminina. Cu siguranta fetita ta ii va adora! Din 26 ianuarie gasesti la Lidl cele mai chic modele de pantaloni din denim, roz sau bleumarin, pentru fetite cu varste curpinse intre 1 si 6 ani.

5. Pijamale pentru somnul de dupa-amiaza

Daca fetita ta merge la o gradinita cu program prelungit, va avea nevoie si de un set de pijamale chic pentru ora de somn. Alegeti impreuna piesele care va sunt pe plac, insa ai grija ca acestea sa fie foarte confortabile, sa nu aiba cusaturi care ar putea sa incomodeze si, cel mai important, sa fie din bumbac. Acest material lasa pielea sa respire si o impiedica pe fetita sa transpire in timpul somnului.

Citeste si despre