Cum sa iti imbraci baietelul la gradinita

| | Actualizat: 2017-01-26 12:17:42

Atunci cand vine vorba de cum sa-ti imbraci copilul la gradinita, trebuie sa tii cont de mai multe lucruri. Hainutele trebuie sa fie usor de imbracat si suficient de confortabile cat sa nu ii limiteze baietelului libertatea de miscare la joaca, dar si la moda, astfel incat acesta sa nu se plictiseasca prea curand de ele. Si fiindca micutul tau se afla deja la varsta la care poate si vrea sa isi aleaga singur tinutele pentru gradinita, joaca, plimbari si nu numai, ti-am pregatit o lista cu 5 articole vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din dulapul lui, indiferent de sezon.

1. Jeansi cu bretele

Incepem cu una dintre cele mai trendy piese vestimentare pentru copii: jeansii cu bretele, care parca ne duc cu gandul la atmosfera din cartile cu Tom Sawyer, celebrul personaj al lui Mark Twain. Oricat de pretentios ar fi in materie de haine, baietelul tau va adora jeansii cu bretele, pe care ii poate purta cu bluze lejere sau cu camasi atunci cand participa la petrecerile sau serbarile de la gradinita. Te sfatuim totusi sa eviti sa iti imbraci copilul cu jeansi cu bretele in zilele obisnuite de gradinita, cand petrecere multe ore la joaca, fiindca bretelele ii pot limita libertatea de miscare.

2. Jeansi clasici

Jeansii clasici sunt ideali pentru zilele in care copilul petrece multe ore la joaca, la gradinita. Sunt practici, usor de purtat si asortat si poti avea garantia ca micutul tau nu se va plictisi prea curand de aceasta piesa care nu se va demoda niciodata. Nici nu trebuie sa investesti foarte mult in jeansi pentru copii, intrucat la Lidl, incepand din 26 ianuarie, gasesti diverse modele de blugi pentru baieti (1-6 ani) la preturi avantajoase.

3. Bluze practice si usor de asortat

La gradinita, asigura-te ca baietelul tau poarta haine cat mai confortabile, care sa nu il incomodeze pe parcursul zilei. Investeste cu incredere in bluze colorate, cu mesaje amuzante, din bumbac. De ce din bumbac? Acest material lasa pielea sa respire, impiedica aparitia transpiratiei si este foarte moale si placut la atingere.

Din 26 ianuarie, poti cumpara de la Lidl seturi de cate 2 bluze, disponibile in modele care cu siguranta vor fi pe placul copilului tau.

4. Pijamale pentru ora de somn

Pentru ora odihnei, baietelul tau are nevoie de imbracaminte lejera, foarte confortabila, fara cusaturi sau aplicatii care l-ar putea incomoda. Alege pijamale viu colorate, cu modele care sa il faca pe micut sa le poarte cu drag. La Lidl gasesti cele mai frumoase seturi de pijamale, incepand cu 26 ianuarie, la preturi carora cu greu le vei putea rezista!

Citeste si despre