Supa de bere cu branza

| | Actualizat: 2013-09-20 16:48:37

Surprinde-ti musafirii cu un pranz delicios si inedit: supa de bere cu branza. Aceasta se pregateste destul de usor, iar gustul sau savuros ii va incanta cu siguranta pe musafirii tai.  

Timp de preparare

40 min  

Dificultate

usor  

Ingrediente

1 litru de supa de vita

2 linguri de unt

1 jumatate de litru de bere neagra

1 ceapa

300 g branza rasa

2 felii de paine neagra prajita

cuisoare

scortisoara

sare si piper

Mod de prepare

Curata ceapa si tai-o julien. Taie feliile de paine neagra prajita cubulete, apoi topeste untul intr-o cratita si caleste putin ceapa. Adauga peste aceasta berea neagra si supa de vita si lasa-le sa fiarba aproximativ 25 de minute.

Paseaza ceapa si asezoneaza supa cu sare, piper, scortisoara si cuisoare dupa gust. Presara deasupra supei branza rasa si pune supa putin la cuptor pana cand se topeste branza.

Serveste supa de bere cu branza calda, cu crutoane de paine neagra prajita.

Citeste si despre