Mancare de conopida, de post

| | Actualizat: 2012-03-12 17:55:55

Daca vrei sa treci mai usor peste post, trebuie sa incerci retete noi, cat mai variate. Noi iti oferim o sugestie si iti spunem cum sa pregatesti o delicioasa mancarica de conopida.

Timp de preparare

30 de minute

Dificultate

usor

Ingrediente

2 cepe mici

1 kg conopida congelata

4 rosii

2 linguri pasta de tomate

3 catei de usturoi

30 ml de ulei

sare

piper

100 ml apa

Mod de preparare

Curata ceapa si usturoiul, apoi toaca-le marunt si pune-le in ulei, la calit.

Adauga si conopida dezghetata, pasta de tomate si apa si lasa totul la foc mediu sa dea in cateva clocote.

Pune apoi rosiile decojite, taiate cubulete, condimenteaza cu sare si piper si lasa mancarica pe foc pana se patrunde conopida, iar sosul a scazut.

Foto: steamykitchen.com

Trucuri

Optional, poti pune peste mancarica de conopida verdeata proaspata (marar sau patrunjel) si un ardei iute tocat.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre