Creveti cu ghimbir si usturoi

| | Actualizat: 2013-11-22 17:15:36

Prepara pentru weekend o cina savuroasa, mediteraneeana: creveti cu ghimbir si usturoi. Acestia sunt o mancare rafinata, usoara, foarte hranitoare si nici nu contin foarte multe calorii.

Timp de preparare

35 de minute

Dificultate

usor

Ingrediente

400 g creveti mari, decorticati

2 linguri de ulei de masline

3 catei de usturoi

1 bucata de ghimbir proaspat

2 ardei iuti rosii proaspeti

1 lamaie

1 legatura de patrunjel

sare si piper macinat

Mod de preparare

  Incinge uleiul de masline si caleste usturoiul impreuna cu ghimbirul si ardeii rosii iuti, aproximativ 4 minute. Stoarce peste ingrediente si lamaia, adauga patrunjelul tocat marunt, apoi amesteca bine compozitia pana cand se omogenizeaza.

La final asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Serveste crevetii cu ghimbir si usturoi cu paine italieneasca si cu cat mai mult sos.

Citeste si despre