Spanac in foietaj

| | Actualizat: 2017-07-21 16:02:52

Spanacul nu este un aliment tocmai pe placul copiilor, dar daca ai grija sa il condimentezi corespunzator si sa il prepari in combinatii interesante, s-ar putea sa atragi interesul micutilor mofturosi. Iata o reteta gustoasa care este excelenta pentru meniul copiilor de peste 12 luni!

Timp de preparare

25 min.

Dificultate

  usor

Ingrediente

1 pachet aluat foietaj
300 g spanac
200 g cas sau branza
2 oua
4 linguri lapte

Mod de preparare

Scoate foietajul din congelator si lasa-l sa se dezghete un pic. Soteaza spanacul in putin unt si apoi amesteca-l cu branza sau casul. Asezoneaza spanacul cu sare si piper. Bate ouale si amesteca-le cu lapte.

Intinde foaia si unge-o bine cu amestecul de ou, apoi intinde spanacul pe toata suprafata. Ruleaza foaia si bag-o la cuptor aproximativ 15 minute.

Citeste si despre