5 tinute de toamna pentru mamici moderne

| | Actualizat: 2012-10-08 11:25:33

Toamna se numara bobocii, dar si tendintele din moda in materie de culori, forme, aplicatii si accesorii creative. Magazinele de pretutindeni au facut loc noilor colectii de toamna-iarna 2012-2013 si au adus cu ele recomandari proaspete si interesante, pentru mamici moderne, care stiu sa tina pasul cu moda. Iata 5 tinute casual de toamna pentru mamici consumatoare de moda, dar cu accente sic, elegante sau sport, in functie de stilul care i se potriveste fiecareia!

1. Tinuta casual-sic

Iata o tinuta superba si usor eleganta, pentru o mamica stilata si mereu in tendinte. Daca nu ai dispozitia necesara pentru a purta blugi sau rochita, dar ai "pofta" sa te imbraci in ceva sic- elegant, dar iesit din tipare, combina fusta asimetrica si usor eleganta cu o bluzita casual, botine tip platforma si jacheta din piele intoarsa. Este o tinuta usor non-conformista, potrivita pentru o mamica care are curaj sa faca alegeri indraznete.

Fusta - 99 lei; Bluza - 79 lei; Botine - 219 lei; Jacheta - 299 lei - bershka.com

2. Tinuta casual-elegant

O alta tinuta de zi foarte la moda in toamna aceasta este cea formata din combinatia de rochie din dantela si cizme sau botine stil country (ciocata). Dantela nu iese din tendinte nici in sezonul rece, si chiar daca este un material mai pretentios si elegant, combinata cu ciocate si geanta semi-eleganta, formeaza o tinuta casual-sic extrem de interesanta.

Rochie din dantela - 209 lei; Cizme din material textil - 209 lei; Geanta acoperita cu piele de vitel - 309 lei - Laredoute.ro

3. Tinuta casual-sport

Combinatia dintre sacou elegant-sic cu blugi si tenisi sau balerini nu mai este demult o noutate in moda. O tinuta formata dintr-un maieu simplu, alb, cu un taior semi-elegant nude si blugi skinny te scoate din orice incurcatura si te pastreaza in tendintele modei. Este o alegere potrivita atat pentru mamici sportive, comode, cat si pentru cele mai elegante si stilate. Tinuta poate fi "incaltata" fie cu balerini sau sandale joase si genti supradimensionate, cand ai de alergat foarte mult, fie cu sandale inalte sau stiletto si plic, cand vrei sa fii eleganta.

Taior - 229 lei; Maieu - 69 lei; Sandale - 249 lei; Skinny Jeans - 169 lei - Zara.com

4. Tinuta casual-modern

Daca esti o mamica mereu pe fuga, ai nevoie de o tinuta care sa te ajute sa te misti in voie. Dar asta nu te limiteaza doar la a te imbraca in trening si adidasi. Poti ramane in "cartile" modei, abordand un stil casual si comod, dar totodata indraznet si in tendinte. Potrivit creatorilor de moda, nici in acest sezon nu renuntam la culori vii si la carouri. Asadar, tinuta formata din camasa in carouri cu pantaloni turcoaz inchis si botine crem este perfecta pentru o mamica non-conformista si pragmatica. Vestuta din imitatie de blana completeaza perfect tinuta in zilele ceva mai racoroase.

Vesta – 129.99 lei; Camasa - 79.99 lei; Curea - 27.99 lei; Pantaloni - 99.99 lei - Takko-fashion.com

5. Tinuta eleganta

Evenimentele importante din viata ta cer tinute vestimentale pe masura. In cazul in care in aceasta toamna ai programate evenimente la care se preteaza o tinuta eleganta, este bine sa iti completezi garderoba cu haine si accesorii la moda in acest sezon. Cu rochia neagra nu dai gres niciodata. Iar in aceasta toamna, accentul cade foarte mult pe rochitele negre cu aplicatii metalice. Asadar, cu rochita eleganta, dar lejera si comoda, cu aplicatii metalice si botinele cu toc, foarte sic, dar si cu plicul asortat, vei fi o aparitie de senzatie la orice eveniment al toamnei.

Rochie - 169 lei; Botine - 219 lei; Plic - 99 lei - Stradivarius.com

Citeste si despre