5 genti la moda in aceasta toamna

| | Actualizat: 2012-10-08 11:50:04

Tendintele in materie de genti pentru toamna lui 2012 sunt pline de culori, materiale indraznete si forme creative. De la modele cu imitatie de crocodil, modele de doctor sau de scolarita retro, pana la genti sac ori cos, toate colectiile de toamna-iarna din acest sezon sunt pline de idei interesante pentru mamici! Iata top 5 modele de posete care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba in acest sezon!

1. Geanta scolarita retro

Geanta de scolarita, model retro, ramane la moda in continuare, dupa ce a facut furori in moda sezoanele anterioare. Pe langa aspectul vintage, modelul de geanta pentru scolarita este unul actual extrem de popular printre mamici, datorita faptului ca este destul de incapatoare. Opteaza pentru culori puternice, deoarece raman in tendinte chiar si in sezonul rece.

59 lei, deichamann.com

2. Geanta-sac

Geanta-sac sau model rucsac, purtata pe un umar, este nou-intrata in tendintele toamnei 2012. Daca mai este si din piele intoarsa si are aplicatii metalice pe ea, precum modelul de la Stradivarius, este "rupta" din paginile revistelor de moda de afara. Si acesta este un model incapator, iar bejul-maroniu ramane o culoare specifica toamnei.

189 lei - Stradivarius.com

3. Geanta-cos

Geanta-cos este un model care continua sa ramana la moda si in aceasta toamna. Este sic, elegant si se potriveste atat tinutelor casual, cat si celor usor elegante. Este de dimensiuni mari, perfecta pentru mamicile care, pe langa cele necesare pentru copil, mai vor sa faca loc in geanta si unei truse de machiaj, unei perii de par sau parfum.

89, 90 lei, hm.ro

4. Plic rosu, elegant

Pentru tinutele tale elegante de toamna, modelul de plic din imitatie de piele de crocodil este perfect. Rosul este una dintre culorile in tendinte in acest sezon, iar modelele din imitatie de piele de sarpe sau crocodil sunt iarasi la moda. Plicul se potriveste perfect la o rochie neagra sau asortat cu o pereche de pantofi asemanatori, intr-o tinuta crem, bej sau alba. In acest sezon, se mai poarta si modelele de plic tip mapa, foarte subtiri si cele supradimensionate, din piele intoarsa. Culorile vii, aprinse raman in tendinte pentru plicuri, iar lanturile si aplicatiile metalice sunt la mare cautare in sezonul rece.

380 de lei, zara.com

5. Geanta-doctor

Geanta model doctor este un alt model care se va purta in sezonul de toamna 2012. Este vorba de o poseta retro, care te duce cu gandul la gentile vechi pe care le purtau odinioara medicii. Este incapatoare, creata din material rezistent si bine compartimentata. Modelul negru este cel mai poplar, dar se pot achizitiona si alte culori, in functie de preferinte. Se poate asorta la tinute casual-elegant si este foarte confortabila. Poate fi purtata atat ca geanta de mana, cat si de umar.

509 lei, laredoute.ro

Citeste si despre