Fascinatia dansului, spectacol anual al Studioului de balet Giuliana

| | Actualizat: 2009-06-10 10:53:49

 

"…dansul este un stil de viata."

Te sensibilizeaza, iti ofera mai multa gratie si te apropie mai frumos de ceilalti. De asemenea, poate izvori dintr-un talent innascut, dar poate fi si rod al exercitiului indelung si al pasiunii. Oricum s-ar manifesta, dragostea pentru dans – fie ca esti pe scena sau simplu spectator – te poate coplesi in aceeasi masura.

Pornind de la aceste premise, Studioul "Giuliana" – scoala de balet avand deja o traditie incontestabila si un palmares impresionant pe segment – organizeaza cea de-a VII-a editie a spectacolului "Fascinatia dansului", eveniment ce implica o succesiune de momente in care baletul clasic se impleteste cu dansul modern.

Evenimentul reprezinta "examenul" de sfarsit de an al "giulianelor", o demonstratie a ceea ce au acumulat – din punct de vedere artistic – in anul de studiu 2008-2009.

Selectionate pe categorii de varsta, de la 4 la… 40 de ani, "giulianele" vor evolua pe scena intr-o atmosfera plina de sunet, lumina si culoare, de la ritmuri clasice pana la cele moderne, sub coordonarea coregrafei Iuliana Rizescu, fosta balerina a Teatrului de Opereta "Ion Dacian" din Bucuresti si fondatorul studioului de balet.

Gandit ca un exercitiu demonstrativ fata de parinti si invitati, acest spectacol este – totodata – si o sarbatoare a talentului, gratiei si sensibilitatii, o rechemare la candoare si gingasie.

Spectacolul va avea loc duminica, 14 iunie, incepand cu ora 18.00, la Sala Mare a Palatului National al Copiilor.

Prezentatori ai spectacolului vor fi Georgeta Ciocirlan si Radu Gheorghe, distinsul actor sustinand – la finele spectacolului – si un recital inedit.

Afla mai multe pe www.giuliana.ro.

10 iunie 2009

Citeste si despre