Impodobeste Craciunul in Galeria Real!

| | Actualizat: 2012-12-07 00:00:00

Clinchetul zurgalailor a inceput sa se auda in fundal, semn ca se apropie cea mai asteaptata luna a anului. Odata cu ea vine si Craciunul, care reprezinta un moment special pentru toata lumea. Deoarece copiii simt chiar mai puternic decat adultii magia sarbatorilor, cei mici sunt asteptati in perioada 8-23 decembrie 2012, in fiecare zi de sambata si duminica, in Galeria Real din orasul lor*, sa dea o mana de ajutor Mosului si elfilor, atat de prinsi cu pregatirile pentru marea sarbatoare.

"Craciunul nu este o perioada, ci o stare de spirit pe care mi-as dori sa o pot pune la pastrare intr-o cutie si sa poata fi deschisa oricand. Capacul ar fi ridicat si ar iesi zgomotul zurgalailor, mirosul cetinei de brad, explozia de culori a ornamentelor si mai ales glasurile copiilor. Ne dorim ca si Craciunul de anul acesta sa fie o amintire frumoasa in cutiuta de momente si ne-am gandit sa-i implicam pe cei mici in sarbatoarea organizata in Galeria Real. Mos Craciun a adresat personal invitatii de participare gradinitelor din 13 orase din tara. Copiii sunt asteptati sa cante si sa danseze pe scena special pregatita pentru ei. De asemenea, vor fi organizate ateliere prin intermediul carora prichindeii aflati in galerie isi vor demonstra indemanarea si creativitatea faurind ornamente pentru bradul de Craciun. In concluzie, va asteptam in Galeria Real pentru un Craciun cu suflet!" - a declarat Ioana Laura Pasca, Director Marketing Galeria Real.

E stiut ca sunt o gramada de lucruri de pus la punct si intre noi fie vorba, sunt intr-o mare intarziere! Orice pereche de manute in plus conteaza! Se va gasi ceva de facut pentru fiecare, mai ales ca bradul asteapta golas sa fie impodobit cat mai frumos. Copiii se vor distra decupand si desenand, iar pentru talentul si indemanarea lor vor primi cadouri. Mai multe detalii despre eveniment se gasesc pe site www.galeriareal.ro.

Va asteptam in Galeria Real! Mos Craciun se bazeaza pe ajutorul vostru!

* Evenimentele au loc in locatiiile din Bucuresti (Berceni si in b-dul Theodor Pallady), dar si in locatiile din marile orase ale tarii: Arad, Baia Mare, Constanta (1 si 2), Cluj, Deva, Galati, Oradea (1 si 2), Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Suceava si Timisoara (1 si 2).

Citeste si despre