7 idei de cadouri pentru baieti de 1 Iunie

| | Actualizat: 2014-05-26 17:19:31

Cadourile de 1 Iunie pentru baietei sunt o provocare pentru multi parinti, care vor sa ofere celor mici jucarii utile in dezvoltarea lor, dar amuzante si creative, astfel incat sa le starneasca interesul pe termen lung. Un mic secret in alegerea cadoului potrivit de Ziua Copilului pentru baietei este sa tii cont intotdeauna de pasiunile lor, de preferinte, dar mai ales de talente. Iata cateva sugestii simpatice din care sa te inspiri pentru a darui cel mai frumos cadou de 1 Iunie copilului tau!

1. Costume ale eroilor preferati

Prichindelul tau are, cu siguranta, un erou preferat de poveste sau desene care-l inspira in jocurile pe care le desfasoara zilnic. In cazul in care micutul tau este fan Spiderman, Batman sau Iron Man, il poti surprinde placut, de Ziua Copilului, cu un costumas special al eroului lui preferat.

Costum Iron Man

FabricadeMagie.ro

2. Seturi de masinute

Masinutele sunt jucariile de care baietelul tau nu se satura niciodata, indiferent de cat de multe modele ar primi. Chiar daca mai are in colectie zeci de masinute de diverse marimi sau forme, nu strica niciodata inca una sau doua in plus. Alege-i modele noi, cu care nu s-a mai jucat si orienteaza-te catre masinute speciale de constructii, de pompieri sau politie, care vin la set si cu diverse accesorii interesante carora copilul trebuie sa le dea de cap.

Set masinute constructii

Tarajucariilor.ro

3. Karturi

Bicicletele, rolele sau skateboardurile nu mai sunt la moda printre copii, in ziua de astazi. Locul lor a fost luat de sofisticatele si ultramodernele karturi, de care tot mai multi baietei sunt atrasi ca niste magneti. Chiar daca acestea se pot inchiria din spatii special amenajate pentru astfel de curse, copilul ar fi mai mult decat incantat sa aiba propriul kart.

Kart Nerg rally Orange

Jucariidevis.ro

4. Scule si unelte de jucarie

Ajuta copilul sa-si imbunatateasca abilitatile motrice fine intr-un mod distractiv si interesant pentru el, daruindu-i, de Ziua Copilului, un set de unelte si scule de jucarie. Lasa manutele perspicace ale baietelului sa descopere rolul si rostul fiecarei unelte din set si sa se distreze copios facand pe micutul mestesugar.

Set mecanic complet

Piciorus.ro

5. Articole sportive

Fie ca este vorba de seturi de fotbal, baschet, handbal, tenis sau golf, un baietel activ din fire va fi mereu placut surprins sa primeasca articole sportive noi, cu ajutorul carora sa descopere tainele unui nou sport.

Joc golf din lemn

Educlass.ro

6. Laptopuri de jucarie

Gadgeturile de ultima generatie raman "jucariile" dupa care baieteii incep sa tanjeasca inca de la cativa anisori. Pana cand va avea propriul calculator, tableta sau alt joc electronic complicat, ii poti cumpara un laptop de jucarie, cu care se se distreze si pe care sa se joace cele mai interesante joculete.

Tarajucariilor.ro

7. Roboti multifunctionali

Orice baietel ar vrea sa aiba cat mai multi robotei in colectia personala de jucarii, pentru a-si forma o "armata" puternica, cu care sa-si distruga inamicii. Cu cat acestia sunt mai sofisticati si tehnologizati, cu atat vor fi mai apreciati de copil. Surprinde-l de 1 Iunie cu un nou model de robotel, intrucat nu ai cum sa dai gres cu un astfel de cadou.

Figurina Transformers Prime Shadow Strike Bumblebee

Bestkids.ro

Citeste si despre