6 idei de cadouri pentru fetite de 1 Iunie

| | Actualizat: 2014-05-21 11:53:09

Cadourile de 1 Iunie dau mari batai de cap parintilor in fiecare an, intrucat se straduiesc sa-si impresioneze si inveseleasca prichindeii cu cele mai simpatice, moderne si la moda jucarii. Pentru fetite, exista cateva idei de cadouri care nu vor da niciodata gres. De la papusi, accesorii de frumusete, bebelusi si alte seturi speciale de jucarii, exista o gama variata de jucarii si produse de unde poti alege cele mai interesante cadouri de Ziua Copilului pentru fetita ta!

1. Bebelusi vorbitori

Bebelusii de jucarie au inceput sa ia din ce in ce mai mult locul papusilor clasice printre preferintele fetitelor. Cu cat bebelusul miniatural este mai inzestrat sau dotat cu functii complexe - vorbit, plans, ras, inchis/deschis ochii, miscat manute etc. - cu atat este mai interesant pentru micute. In plus, o astfel de jucarie ajuta copilul sa fie mai responsabil si il pregateste pentru momentul in care va trebui sa aiba singur grija de fratiorii lui sau de alti copii mici.

Melissa & Doug - Papusa bebelus Annie cu olita

Toyz.ro

2. Papusi

De la clasicele papusele Barbie, pana la modernele si actualele papusi Monster High, gama variata de astfel de jucarii iti permite sa alegi un cadou simpatic pentru fiica ta. Nu exista fetita care sa nu adore papusile, asadar, nu ai cum sa dai gres cu o astfel de jucarie.

Papusa Monster High

Toyz.ro

3. Seturi de infrumusetare

Fie ca e vorba de set de machiaj sau de ingrijire a parului, acest cadou este adorat de orice fetita care vrea sa fie cocheta si frumusica in fiecare zi, la fel ca mamica ei draga. Cu cat sunt mai dotate in accesorii si produse de infrumusetare, cu atat vor fi mai adorate de fiica ta, dornica sa le descoasa toate tainele si sa le foloseasca in fiecare zi.

Minitrusa ingrijire par

Jucariimagice.ro

4. Seturi de gradinarit

Nu uita ca Ziua Copilului marcheaza si inceputul verii, iar activitatile de gradinarit vor fi la foc continuu, pe tot parcursul sezonului. Daca vrei sa iti implici si fetita in aceste activitati in aer liber, atunci merita sa ii deschizi apetitul cu acest set dragalas si vesel de gradinarit, care contine unelte miniaturale de plastic pentru greblat, stropit etc.

Set de gradinarit Blossom Bright

Bebebliss.ro

5. Seturi de jucarie pentru gatit

Daca fetita ta are deja o bucatarie miniaturala in dotare, cu care se indeletniceste zilnic in prepararea celor mai gustoase mancaruri pentru papusile ei, atunci diversifica-i gama de ustensile si produse de gatit cu seturi noi de accesorii de ceai, de gatit, cu fructe sau legume de jucarie etc.

Set cofetar

Saculcujucarii.ro

6. Carticele de colorat sau cu povesti

Un copil nu are niciodata prea multe carti in biblioteca. Oricate carticele i-ai cumpara sau ar primi, exista intotdeauna povesti si opere literare pe care inca nu le-a descoperit si cu care merita sa-i infrumusetezi copilaria. Arunca un ochi in colectia de carti de povesti a copilului, vezi ce-i lipseste si daruieste-i una noua, plina de eroi fantastici si printese curajoase, cu care sa-si ocupe o buna bucata de vreme si din care sa invete o multime de lectii de viata noi.

Carte "Alice in Tara Minunilor"

Jucarii.com

Citeste si despre