10 produse pe care le poti cumpara pentru copilul tau!

| | Actualizat: 2014-04-10 15:59:10

Nichiduta.ro a dezvoltat si extins permanent gama de produse oferind o mare varietate de articole pentru copii de la articole si accesorii pentru bebelusi, scaune de masa, patuturi pana la carucioare, balansoare, triciclete produse de igiena si sanatate sau jucarii.

1. Nichiduta, cu drag pentru copilul tau!

Nichiduta.ro a dezvoltat si extins permanent gama de produse oferind o mare varietate de articole pentru copii de la articole si accesorii pentru bebelusi, scaune de masa, patuturi pana la carucioare, balansoare, triciclete produse de igiena si sanatate sau jucarii.

 

Nichiduta.ro se adreseaza copiilor si parintilor de toate varstele oferidu-le o gama completa de produse la cele mai bune preturi fara a mai pierde timp in magazinele de specialitate.

2. Tricicleta copii Injusa City Green

Tricicleta cu un design unic 4 in 1 este proiectata pentru a fi utilizata de copiii incepand cu varsta de 6 luni pana la aproximativ 36 luni, asigurand micutului dumneavoastra o plimbare sigura si confortabila. 

 

Producatorul spaniol de renume mondial Injusa continua sa realizeze modele moderne ce ajuta copii sa isi dezvolte abilitatile motorii, sa aiba un grad de functionalitate ridicat si sa vina si in sprijinul parintilor cu elemente ce usureaza plimbarea in parc alaturi de copii.

3. Topogan My First Slyde Injusa

Topoganul Injusa este realizat din materiale de inalta calitate rezistente la razele solare cu o lungime de alunecare de 201 cm si este un produs premium ce indeplineste cele mai inalte standarde de calitate si siguranta pentru a oferi momente si senzatii de neuitat.

 

Se poate conecta un furtun (nu este furnizat) in partea de sus a topoganului pentru experiente de neuitat in zilele toride de vara. Se pliaza usor pentru a se depozita.

4. Masinuta electrica Mercedes Benz

Avand o culoare vibranta, dar rafinata, masinuta este o reproducere fidela a faimosului Mercedes SLR-722S.

 

Masinuta electrica Mercedes SLR-722S este recomandata copiilor cu varsta de peste 2 ani si cu greutatea sub 40 kg.

 

Echipata cu faruri fata, mufa MP3, oglinda retrovizoare, volan cu sunete, centura de siguranta si cheie. 

5. Tricicleta Smart Trike Spirit Cow 4 in 1

Tricicleta Smart Trike 4 in 1 Spirit Cow este recomandata incepand de la 10 luni pana la 3 ani.

 

Tricicleta are urmatoarele caracteristici: maner parental "Touch Steering", detasabil si reglabil, se poate manevra si de catre parinte, dar si de copil (prin blocare / deblocare siguranta), parasolar cu protectie UV (minimum 30%) reglabil si detasabil, scaun cu spatar inalt.

6. Casuta Natur Smoby

Casuta Natur Smoby prezinta o stabilitate foarte buna, iar prin modul de constructie, imbinare si finisare se garanteaza securitatea maxima a copiilor. In casuta se pot juca mai multi copii in acelasi timp.

 

Componenetele de plastic sunt de o inalta calitate rezistente la ultraviolete. Casa Natur este recomandata copiilor cu varsta de peste 2 ani. 

7. Go Kart Hurricane Batman

Go Kart-ul Hurricane de la Hauck Toys este foarte usor de manevrat datorita greutatii sale de doar 11.7 kg, datorita rotilor sale mari si datorita scaunului reglabil si dotat cu spatar confortabil.

 

Ritmul in curbe ramane sub control, iar frana de mana actionabila pe ambele roti din spate ofera o securitate maxima.

8. Carucior Kunert Vip 2 in 1 Flowers

Carucior deosebit de usor de la Kunert Vip colectia "Flowers" cu sasiu din aluminiu, roti mari diametru: 30 cm,usor pliabil, maner reglabil, centura de siguranta in 5 puncte.

 

Potrivit de la 0 luni pana la 3 ani. Produs in UE, cu aprobare speciala EN –1888 /2004, fabricat din materiale de cea mai calitate si certificari de conformitate cu standardele europene pentru siguranta si igiena.

9. Patut copii lemn fara sertar Karolina Natur

Patutul copii MYKIDS Karolina Natur 3615 este un patut cu un design modern, confectionat din fag si pal de cea mai buna calitate. Patutul este prevazut cu un suport pentru saltea foarte sigur si solid, reglabil pe 3 niveluri si prevazut cu lamele pentru o mai buna aerisire a saltelei.

 

Patutul se monteaza foarte simplu si este usor de intretinut. Patutul este confectionat astfel incat sa se evite ranirea celor mici, avand colturile rotunjite si fabricat din materiale non-toxice.

10. Saltea din cocos integral

Salteaua din cocos integral contine fibre nuca de cocos 100%. Produs cu inalte calitati antialergice si antimucegai. Salteaua asigura o pozitie sanatoasa in timpul somnului.

 

Fibra de cocos permite o mai buna aerisire a saltelei, pastrand suprafata saltelei neteda si ferma. Husa este detasabila 100% bumbac si lavabila manual la 30 C.

 

Este disponibila in mai multe variante de culori!

11. Scaun auto Coto Baby Strada Jeans

Scaunul auto Strada este recomandat pentru cele doua grupa de greutate: 9 – 18kg, respectiv 15-25kg. In ambele cazuri, se leaga in masina, in asa fel, incat sa asigure siguranta maxima celor mici. Chiar si la cele mai lungi drumuri, copilul va sta confortabil, si se poate odihni linistit.

 

Dotat cu sistem suplimentar de stabilizare al capului, si spatelui, scaunul Strada protejeaza copilul, si confera pozitia perfect sanatoasa pentru spatele acestuia.

Citeste si despre