Incaltaminte la moda pentru copii, iarna 2009

| | Actualizat: 2009-11-04 16:59:37

Track Uno

Gheata ECCO Track Uno, super pentru fetite, este ideala pe terenul de joaca, in sezonul rece. Realizat din materiale usoare, moi si care permit piciorului sa respire, acest model permite piciorului sa ramana relaxat pe toata durata activitatii.

Designul este modern, iar legaturile ajustabile Velcro ajuta la fixarea ghetei pe forma piciorului. Datorita materialului impermeabil GORE-TEX, picioarele copilului vor ramane ferite de umezeala, indiferent de anotimp.

Talpa, creata printr-o tehnologie unica, ofera durabilitate ghetelor, oricat de activ este copilul.

Pret: 299.9 lei
Marimi disponibile: 20-28

Winter Queen

Modelul ECCO Winter Queen este realizat din materiale naturale usoare, ce ofera cizmelor un aer de modernitate. Captuseala interioara asigura temperatura optima pentru picioare, in zilele friguroase de iarna.

De asemenea, captuseala din membrana GORE-TEX fereste piciorul de umezeala de afara, iar brantul este detasabil. Talpa creata prin injectie directa ofera flexibilitate si durabilitate, astfel incat strabaterea nametilor de zapada devine o joaca.

Pret: 399.9 lei
Marimi disponibile: 27-35

Snowride

Ghetele ECCO Snowride au fost create special pentru copiii activi pe timpul iernii. Materialele usoare si pielea de caprioara din care sunt facute ofera flexibilitatea si greutatea redusa de care copilul are nevoie pentru a desfasura orice activitate isi doreste.

Captuseala interioara impermeabila din GORE-TEX asigura un climat interior excelent pe parcursul intregii zile. Talpa realizata prin injectie directa permite copiilor sa se miste in voie, gratie atributelor sale – flexibilitate, durabilitate si versatilitate.    

Pret: 349.9 lei
Marimi disponibile: 22-30

Summerzone

Gheata  ECCO Summerzone pe glezna si cu sireturi, prezinta un look potrivit pentru scoala, in timp ce materialele naturale usoare ofera copiilor mobilitatea necesara pentru orice tip de activitate. Interiorul creat prin sistemul  ECCO Comfort Fibre asigura un climat potrivit. Iar talpa realizata prin injectie directa ofera flexibilitate.

Pret: 349.9 lei
Marimi disponibile: 33-40
Victoria

Modelul ECCO Victoria da o stralucire tinutelor potrivite anotimpurilor reci. In ciuda designului sau "metalic", din piele si cu detalii interesante, interiorul este durabil si pregatit pentru orice fel de activitate.

Datorita sistemului ECCO Comfort Fibre este asigurat un climat igienic si relaxat indiferent de activitatea intreprinsa. Iar talpa sa termoplastica este foarte practica. Fetele vor aprecia asocierea dintre designul atragator al acestui model si confortul pe care il asigura.

Pret: 329.9 lei
Marimi disponibile: 22-32

Girls Imagine

Pantofii nu ar trebui sa impiedice spritul de aventura al unei fete! Iar confortabilele cizme ECCO Imagine se asigura de acest lucru gratie desingului modern si al senzatiei de plutire pe care il confera.

Designul cizmelor Imagine este realizat pe piele imprimata si lacuita in zona superioara, facandu-l un model moale, usor si confortabil, in care piciorul poate sa respire. Cele trei elemente: captuseala fabricata dintr-o membrana textila GORE-TEXÒ, rezistenta la apa, dar care lasa piciorul sa respire, talpica detasabila, imbracata in fetru si talpa usoara, realizata prin injectie directa pentru o rezistenta crescuta, creeaza climatul confortabil in interiorul cizmei si asigura flexibilitatea si durabilitatea exteriorului.
  
Pret: 329.90 lei.
Marimi disponibile: 36-40


4 noiembrie 2009

Citeste si despre