6 modele de torturi pentru prima aniversare a copilului

| | Actualizat: 2013-03-27 15:03:58

Tortul pentru prima aniversare a bebelusului este piesa de rezistenta a intregii petreceri, iar modelul ales ramane intiparit in memoria familiei si in albumul foto al copilului o viata intreaga. Presiunea de a alege un tort potrivit pentru aceasta ocazie importanta din viata familiei poate fi coplesitoare. Iata 6 modele de torturi din care sa te inspiri pentru acest moment aniversar!

1. Tort cu bebelus

O fi facut copilul tau 1 anisor, dar tot bebelus ramane, nu-i asa? Si cum poti exprima mai bine acest lucru decat comandandu-i un tort cu model de bebelus pe el. Forma tortului este a unei piscine de dimeniuni destul de generoase, in care un bebe si cateva jucarii de baie se balacesc de zor in apa. Este un tort atipic, dar deosebit si original, cu care sigur iti vei suprinde invitatii.

2. Tort cu robotei

Daca ai un baietel, atunci tematica tortului ar putea fi roboteii, jucariile pe care copiii de orice varsta le adora. Iar in locul lumanaricii clasice in forma cifrei "1", care anunta trecerea primului anisor de viata, poti opta pentru doua zaruri din tort, pe care sa scrie "1 an". Este o metoda mai ingenioasa si ceva mai interesanta decat scrisul banal de pe tort sau lumanarica.

3. Tort masinuta

Daca roboteii nu iti sunt pe plac si ti se pare ca nu se potrivesc cu personalitatea baietelului tau, atunci opteaza pentru un tort in forma de masinuta. Nu ai cum sa dai gres cu un astfel de tort simpatic si colorat.

4. Tort multicolor cu animalute

Pe langa faptul ca este adorabil de colorat si vesel, figurinele cu care este decorat tortul sunt inspirate din jucariile care au facut parte din viata copilului pana la un anisor. Frumoasa metoda de a rememora unele dintre cele mai frumoase perioade ale acestei varste, nu-i asa?

5. Tort pentru gemeni

Daca ai gemeni, nu comanda doua torturi separate pentru aniversarea primului an de viata a copiilor. Si nici nu comanda un tort imprimat cu figurine in forma de gemeni, deoarece este destul de plicisitor si banal! Opteaza pentru un tort mai mare, pe care-l imparti in jumatate, astfel incat fiecare copil sa beneficieze de partea lui de tort. Decoreaza jumatatile in culori diferite si orneaza fiecare jumatate cu simboluri si decoratiuni specifice fiecarui copil. De exemplu, daca ai fata si baiat, decoreaza jumatate din tort cu papusele, flori si alte simobluri feminine si cealalta jumatate cu robotei, masinute si trenulete.

6. Pisicuta vestita

Tortul imprimat cu imaginea celebrei pisicute Hello Kitty este foarte la moda si este alegerea potrivita pentru orice fetita. Chiar daca fetita ta este prea mica pentru a-si exprima preferintele, cu siguranta ca, atunci cand va creste, va deveni si ea fan al acestei pisicute. Tortul cu Hello Kitty este potrivit, mai ales daca ai optat pentru o petrecere tematica cu acest personaj.

Citeste si despre