Inspiratie: torturi speciale pentru botezul copilului tau

| | Actualizat: 2013-12-16 14:24:19

Botezul, primul eveniment important din viata bebelusului tau, prezinta o incarcatura emotionala puternica pentru parinti si bunici, iar dincolo de botezul in sine de la biserica, petrecerea de botez este una dintre grijile si dorintele oricarui parinte.

1. Tortul de botez pentru copilul tau

Mergand mai departe in cadrul festiv, ajungem la punctul culminant si de maxim interes pentru toti invitatii: tortul micutului crestin! Tortul de botez, asemeni tortului de nunta, trebuie sa aiba un impact important asupra invitatilor – sa-l tina minte si sa si-l doreasca la evenimentele lor.

Sweet Ela exceleaza in producerea torturilor unice, cu stil, al caror decor si creativitate nu au limite, dand nastere unor adevarate opere de arta. Invitatii vostri vor adora torturile noastre delicioase. Toate decorurile torturilor sunt realizate de mana, cu o atentie deosebita la detaliu.

Torturile Sweet Ela sunt facute numai la comanda, dupa retete ce au la baza tehnici traditionale folosite in gospodariile romanesti, folosind cele mai bune ingrediente, fara mix-uri sau substituenti.

Dar nu va tin prea mult de vorba, haideti sa trecem la degustari de imagini cu torturi care de care mai frumoase, mai atragatoare si mai inspirate!

2. Tort Albinuta

Un tort aparent simplu, dar cu multe detalii micute pentru albinuta ta. Tortul este potrivit atat pentru o fetita, cat si pentru un baietel.

Cumpara

3. Tort Auriu

Imperial, l-as numi eu! Micutele perle din pasta de zahar, broderiile atasate pe etajul tortului si caruciorul de deasupra fac din acest tort unul cu totul special si foarte potrivit pentru micul tau print sau mica ta printesa.

Cumpara

4. Tort Botosei

Esti in cautarea unui tort simplu, dar de efect? Alege pentru mica ta domnisoara un tort cu petale delicate, perle asemenea si o fundita eleganta. Totul culminand cu botoseii prinsi cu sireturi de dantela!

Cumpara

5. Tort Briosa

Un tort vesel, frumos si dulce ca o briosa! Daca alegi si umplutura de tort de ciocolata cu blat de ciocolata, crema de ciocolata, crema de ciocolata alba, crema de vanilie si crema de cafea, cu siguranta tortul va face deliciul tuturor invitatilor!

Cumpara

6. Tort Gemeni

Cand vine botezul gemenilor tai, alege doua torturi care sa semene, dar sa nu fie totusi identice. Ca si copiii tai!

Cumpara

7. Tort Joben

Vrei un tort vesel, colorat, iesit din comun si cu o personalitate puternica? Tortul Joben ar putea fi alegerea potrivita pentru tine.

Cumpara

8. Tort Mica Fashionista

Cand mami e mereu in trend si vesnic machiata si parfumata, trebuie sa aiba o fetita asemenea, nu?

Cumpara

9. Tort Micul Print

Un print, cat de mic, trebuie sa aiba propriul castel! Alege umplutura SweetEla cu blat de ciocolata, crema de vanilie cu fructe de padure in doua straturi si crema de ciocolata, iar invitatii tai vor fi super-incantati!

Cumpara

10. Tort Patut

S-ar putea ca invitatii tai sa fie putin derutati si sa aiba impresia ca e de fapt o jucarie, dar uimirea va fi cu atat mai mare cand vor descoperi tortul super aromat si gustos!

Cumpara

11. Tort Perne

Ca o bijuterie pretioasa, un bebelus trebuie sa stea pe o pernuta fina, frumos decorata. Atata delicatete, ca nici nu-ti vine sa mananci tortul acesta!

Cumpara

12. Tort Ursulet

Veselie, copilarie, culoare si joaca! Totul intr-un tort atipic, intr-o forma speciala, pentru un botez de neuitat!

Cumpara

13. Tort Kit Kat

Citeste si despre