Jocuri in apa pentru copilul tau

Jocurile in apa cu copilul tau sunt o modalitate excelenta de a-l stimula pe micutul tau in timpul verii. Exista mai multe tipuri de jocuri pentru piscina sau chiar pentru curtea casei tale. Lui Manny Iscusitul cel mai mult ii plac jocurile care implica si miscare, dar din care si invatam ceva.

citeste mai mult

Cum alegi sportul potrivit pentru copilul tau?

Sportul trebuie sa fie una dintre activitatile de baza ale fiecarui copil. Fie ca se joaca prin casa, ca alearga in parc sau ca este deja un mic fotbalist, miscarea este esentiala in cresterea si dezvoltarea lui. Totusi, nu orice varsta este potrivita pentru a-l inscrie la fotbal sau la inot. Manny Iscusitul te ajuta sa afli ce sport i se potriveste in functie de varsta pe care o are!

citeste mai mult

Nevoia de miscare la copii

Copiii mici, prescolari, au nevoie de miscare si activitate fizica la fel de mult ca si oamenii mari, daca nu mai mult. Poti face o multime de exercitii fizice cu copilul prescolar si poti sa-l incurajezi sa incerce sa faca efort fizic structurat in fiecare zi.

citeste mai mult

Jocul si miscarea in dezvoltarea copilului

Pentru a-i oferi copilului tau un bun inceput in viata, este important sa il obisnuiesti sa faca miscare zilnic. De fapt, miscarea, fie prin joc, fie prin exercitii fizice, ar trebui sa faca parte din rutina zilnica a copilului tau, la fel ca spalatul pe dinti.

citeste mai mult

Alegeti plansa care va place mai mult cu Manny Iscusitul si prietenii sai, colorati-o frumos si apoi incarcati-o
in concurs!

Oda pentru Disney Channel Oda pentru Disney Channel