handy mannyManny Iscusitul este un serial animat creat in 2006, parte din Playhouse Disney pe Disney Channel. Serialul se bazeaza pe aventurile lui Manny Garcia, un tanar descurcaret, ajutat de uneletele sale vorbitoare.

 

Manny Garcia este un tanar sarguincios, gata sa ajute oricand pe oricine, fiind ajutat mereu de setul sau de unelte vorbitoare. El este specialistul orasului cand vine vorba de reparatii.

 

Manny Iscusitul locuieste in orasul imaginar Sheetrock Hills. El detine un magazin de reparatii, iar impreuna cu uneltele sale rezolva diferite lucruri. Episodul de 30 de minute contine de obicei doua povesti: fiecare incepe de obicei cu Manny si uneltele sale vorbind in magazinul lui Manny. Intre timp, cineva il suna pe Manny, iar el raspunde: "Hola, Magazinul lui Manny, tu strici", iar apoi uneltele spun in cor: "Noi Reparam".

 

De obicei persoana are nevoie sa repare sau sa reasambleze lucruri. Pe drum, merge la magazinul lui Kelly de la care ia tot ce are nevoie. Dupa reparatie, echipa completa se intoarce la magazin si canta "Noi muncim impreuna".

 

Manny este omul bun la toate. Jumatate mexican, jumatate porto-rican, Manny este eternul optimist intr-o lume care are nevoie mereu de reparatii si este mereu pregatit cu replici numai bune de invatat pentru copii: "Te rog", "Multumesc". Desi uneltele sale sunt la fel de dispuse sa ajute, sunt intr-o harmalaie continua.

 

Cei mici vor invata cu siguranta alaturi de Manny Iscusitul cum sa se descurce in viata atunci cand intampina mici dificultati si cum sa-si atinga scopul.

 

Kelly este patronul magazinelor de unelte frecventat de Manny. Ea stie mereu fix ce are Manny nevoie pentru munca sa.

 

Leonard Francis Lopart, cunoscut drept Domnul Lopart, este propietarul unui magazin de bomboane, langa atelierul lui Manny. El este un om singur, de varsta medie, care traieste impreuna cu pisica sa, Fluffy. Este genul de om pe cont propriu si care refuza mereu ajutorul lui Manny cand are probleme.


Unelte Handy MannyUneltele

 

Felipe este o surubelnita Philips care se considera cea mai importanta unealta. Cateodata, ideile lui fac problemele mai grele. El adora sa cante.

 

Strungarul este o surubelnita cu cap intins care apare ca fiind sarcastic si batjocoritor, si care de obicei se cearta cu Felipe. El are o simpatie fata de animale (pasari, pisicute si fluturi), dar de cele mai multe ori neaga.

 

Alungitul este o ruleta care adora sa masoare lucruri si isi poate folosi banda drept mana extensibila.

 

Stransul este un pantent care mai mereu este nerabdator sa repare ceva.

 

Pat este un ciocan foarte vorbaret, neindemanatic si nu foarte inteligent. Fraza lui preferata este: "Sunt un ciocan". Este foarte obsedat de unghii.

 

Dusty este un fierastrau care da mereu sfaturi bine. Ii place sa taie lucruri ca lemnul.

 

Rusty este un cleste care de obicei are nevoie de sprijinul lui Manny ca sa repare ceva.

 

Flicker este o lanterna care inca invata engleza, dar vorbeste spaniola foarte bine. Felipe este singura unealta cu care poate vorbi.


Recomanda acest articol:

Recomanda pe Yahoo! Recomanda pe email!
Oda pentru Disney Channel Oda pentru Disney Channel