Clubul lui Mickey Mouse

Rating:

Articolul a fost votat de 258 persoane

Clubul lui Mickey Mouse invita toti prescolarii in lumea minunata a celor mai iubite personaje de desene animate, conduse in mod simbolic de figura celui mai indragit personaj de 75 de ani incoace – Mickey Mouse.

In fiecare dimineata, de luni pana vineri de la ora 8:00, iar sambata si duminca de la ora 7:00, la Disney Channel incepe Clubul lui Mickey Mouse!

Incepe aventura! Rosteste cuvintele magice alaturi de Mickey: "Meeska, Mooska, Mickey Mouse!", iar casuta lui Mickey va aparea indata!

Club-Mickey-Mouse

 

Patrunde in taramul magic pentru a invata intr-un mod distractiv, o multime de lucruri, alaturi de cei 6 Senzationali: Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy si Donald.

Traieste experientele minunate alaturi de cele 6 personaje pentru a indeplini provocarile date de temele noi alese pentru fiecare zi. Invata alaturi de minunatele personaje, numerele, formele, culorile sau cum sa dezlegi diferite jocuri, labirinturi si puzzle-uri.

In fiecare zi, experienta din Clubul lui Mickey Mouse se incheie cu un cantecel pentru a felicita fiecare copil pentru misiunea indeplinita.

Fiecare episod din Clubul lui Mickey Mouse reprezinta o modalitate interactiva prin care copiii pot invata sa rezolve diferite probleme si sa evite obstacolele din viata de zi cu zi. Fiecare nou episod vine cu o noua tema care ofera posibilitatea dezvoltarii de noi abilitati: cognitive, sociale, de invatare etc.

Interactivitatea este cheia, Mickey adresandu-se direct copiilor, punand intrebari si incurajandu-i sa se joace, sa participe la rostirea frazelor si a cantecelor sau la rezolvarea puzzle-urilor si indeplinirea misiunilor.

Clubul lui Mickey Mouse este produs de Walt Disney Television Animation si de o echipa de experti in dezvoltarea si amuzamentul copiilor.

 

Citeste mai multe despre Cei 6 Senzationali din Clubului lui Mickey Mouse.


Articole din aceeasi categorie:
Clubul lui Mickey Mouse. Cei 6 senzationali
Trailer Clubul lui Mickey Mouse

Recomanda acest articol:

Recomanda pe Yahoo! Recomanda pe email!
Oda pentru Disney Channel Oda pentru Disney Channel