Jungle JunctionUrmati indicatoarele pentru cel mai nou serial Playhouse Disney: Moto-animalutele din Jungla, de luni pana vineri la ora 8:50, iar sambata si duminica de la ora 7:00, la Disney Channel!

 

Un loc deosebit cu o multime de noi prieteni nemapomeniti, carora le place tare mult sa se zbenguie si sa se bucure impreuna.

 

Jumatate animalute, jumatate vehicule, Moto-animalutele din jungla va invita alaturi de ele sa descoperiti impreuna tot felul de comori si sa aveti parte de aventuri incitante! Serialul este dedicat prescolarilor si implica un grup de animalute pe roti, puse pe distractie, care traiesc in inima unei jungle cu o retea unica de strazi.

 

Printre personaje o descoperim pe Zooter, o roza purcelusa-motocicleta, care este mesagerul junglei, pe Ellyvan – jumatate elefant si jumatate furgoneta si pe Bungo - lemurul care umple jungla cu semne rutiere. Ellyvan asigura transportul pentru locuitorii junglei, iar Greierasii sunt copiii jucausi ai junglei.

 

Serialul transmite, prin aventurile amuzante ale personajelor, o atitudine pozitiva in ceea ce priveste mediul natural si implica semnele de circulatie cu scopul de a-i familiariza pe cei mici cu educatia rutiera.

 

Moto-animalutele au parte in fiecare zi de o noua aventura si, cu ajutorul vostru, vor gasi intotdeauna drumul cel bun.


Recomanda acest articol:

Recomanda pe Yahoo! Recomanda pe email!
Oda pentru Disney Channel Oda pentru Disney Channel