Publicitate | Contact

Login
x
Utilizator:
Parola:
login
Am uitat parola
?>

Ai o intrebare?
Comunitatea Copilul.ro
iti raspunde!

Raspunsuri la Intrebari Recente
alo? buna Ana sau Elena?
alo? buna Ana sau Elena?
De la iasmine

Despre noi

Copilul.ro a dezvoltat treptat si cu mult succes o comunitate virtuala a parintilor interesati de cresterea, dezvoltarea, educatia si sanatatea copilului.

Copilul.ro impreuna cu medici specialisti ofera actualilor si viitorilor parinti informatii utile si sfaturi medicale despre fertilitate, sarcina, nastere, dezvoltarea copilului, sanatate si educatie, precum si sfaturile unor specialisti in medicina generala, pediatrie, psihologie medicala si psihologia copilului.

Site-ul dispune si de un forum de discutii moderat, sectiuni de divertisment, pagini personale, album foto, blog, adrese necesare cu servicii pentru copii si parinti.

Toate de mai sus recomanda copilul.ro drept site-ul ideal pentru promovarea produselor sau serviciilor atat pentru copii, cat si pentru parinti.

Profilul demografic al vizitatorilor copilul.ro

Majoritatea utilizatorilor site-ului copilul.ro sunt femei (76%) in calitatea de mamici sau viitoare mamici care doresc sa afle informatii utile si sfaturi medicale, in general despre sarcina, cresterea si dezvoltarea copilului. Segmentul de varsta in care se regasesc aproximativ 78% din utilizatorii copilul.ro este cuprins in intervalul de 20 si 39 de ani, ceea ce releva interesul crescut al tinerilor (care-si intemeiaza o familie sau sunt pe cale) pentru metode si mijloace moderne de a avea o relatie reusita parinte-copil. De remarcat ca 13% din utilizatorii copilul.ro sunt mamici, care au declarat ca sunt in concediu de maternitate, demonstrand ca site-ul copilul.ro le este un sprijin in aceasta perioada atat de importanta in cresterea si dezvoltarea nou-nascutului.Content is comming here as you probably can see.Content is comming here as you probably can see.