Copilul.ro
Imprimat de la www.copilul.ro la data 22-09-2017
Adresa articolului este:
Continutul acestei pagini nu poate fi preluat fara acordul scris al administratorului www.copilul.ro
CAZ SOCANT IN SUA Un adolescent si-a rapit prietena si i-a ucis parintii


In nou caz de violenta socheaza America! Un tânar în vârsta de 18 ani i-a asasinat pe parintii prietenei sale dupa care a rapit-o pe fata.

Politia a emis un mandat de arestare pe numele lui David G. Ludwig si încearca sa-l gaseasca, pentru a o salva pe Kara Beth Borden, în vârsta de 14 ani.


Politia din Warwick Township spune ca, cu câteva ore înainte de crima, fata s-a certat cu parintii sai pentru ca a întârziat foarte mult în oras. Potrivit anchetatorilor, Kara a fost supusa unui adevarat interogatoriu de Michael si Cathryn Borden. La numai câteva ore de la incident, parintii fetei au fost ucisi chiar de prietenul acesteia, iar Kara a fost luata ostatica. SINCRON STEPHANIE MANNON, prietena a Karei si a lui David "Nu m-as fi asteptat la asa ceva din partea lui.El este crestin si parea o persoana decenta, amabila si prietenoasa. Lucrez cu el si nu pot crede ca a facut asa ceva."


La momentul crimei, în casa se aflau toti cei cinci copii ai lui Michael si Cathryn Borden. Patru dintre ei au reusit sa fuga la timp din casa, dar Kara, în vârsta de 14 ani, disparuse. SINCRON KERRY NYE, ofiter de politie "În acest moment, nu avem idee unde se afla. Daca aveti informatii sau vedeti aceasta masina, nu va apropiati! Este înarmat si are un ostatic." Politia a emis un mandat de arestare pe numele lui David G. Ludwig pentru doua capete de acuzare: crima cu premeditare si rapire.


Sursa: Realitatea TV