Copilul.ro
Imprimat de la www.copilul.ro la data 21-09-2017
Adresa articolului este:
Continutul acestei pagini nu poate fi preluat fara acordul scris al administratorului www.copilul.ro
A vrut sa fure bebelusul din burta mamei


O femeie din orasul american Ford City a fost arestata si inculpata in Pennsylvania dupa ce i-a deschis pantecele unei femei insarcinate pentru a incerca sa-i fure copilul, relateaza AFP. Peggy Jo Conner, in varsta de 38 de ani, a adormit-o in prealabil pe vecina sa Valerie Oskin, 30 de ani, insarcinata in luna a opta, inainte de a o duce miercuri intr-o padure izolata.


Ea a inceput sa-i deschida pantecele, insa a fost vazuta de un automobilist in trecere, un adolescent de 17 ani, care a anuntat politia. Interogata de anchetatori, Peggy Jo Conner a explicat ca a vrut sa ia copilul, a indicat procurorul Scott Andreassi.


Ea a fost inculpata printre altele de tentativa de crima si agresiune in forma agravanta.Victima a fost transportata de urgenta la spital, unde a fost supusa unei cezariene. Starea sa este incerta. Bebelusul pare in schimb sanatos, potrivit procurorului si politiei.


In decembrie, o femeie insarcinata in opt luni a fost gasita strangulata la domiciliul ei din Missouri, cu bebelusul scos din pantece. O femeie pe care o intalnise pe internet a fost inculpata pentru asasinat si rapire.


Sursa: Libertatea