Rapida Conopida, pentru un creier sanatos

| | Modificat: 2017-07-03 12:29:18

Conopida este o leguma care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia noastra de zi cu zi, in special din cea a copiilor. Conopida este considerata a fi o leguma unica, intrucat contine o concentratie mare de nutrienti si este bogata in antioxidanti, vitamina C si fitonutrienti, esentiale pentru buna dezvoltare si crestere a copilului.

Deoarece conopida nu este tocmai cel mai gustos aliment din lume, cu siguranta iti este destul de greu sa o incluzi in meniul copilului. Noi, insa, am gasit cateva modalitati ingenioase care sa iti usureze munca in incercarea ta de a-ti hrani copilul sanatos.  Iti aratam cum sa alegi conopida la cumparaturi, cum sa o prepari si cu ce alte alimente o poti asocia astfel incat sa ii fie mai usor copilului sa o accepte mai usor.

In plus, ti-am pregatit si o poveste scurta, in care eroul principal este chiar conopida pe care tot incerci sa o introduce in alimentatia celui mic! Asadar, fa-i cunostinta cu Rapida Conopida, isteata grupului Vita Force 2, o campanie lansata de Penny Market!

conopida_infografic_Rapida_Conopida

In perioada 3 mai - 25 iulie 2017, fa-ti cumparaturile de la Penny Market, aduna puncte si colectioneaza toate cele 8 plusuri cu recruti din armata legumelor: Rapida Conopida, Colonel Ridichel, Lin Min Telin, AnaGlas, Limon Spion, Doc Leac, Ursu Prun si Fruntas Pepenas.

Acum gasesti povestea lui Rapida Conopida si a celorlalti 7 recruti in aplicatia pentru copii Povesti. Ascult-o alaturi de copilul tau, pentru a-l invata despre importanta consumului de fructe si legume. Descarca acum aplicatia Povesti din App Store sau Google Play.

Taguri Conopida Retete conopida Conopida sanatate

Bianca Geica

Jurnalist cu suflet de copil

Citeste si despre