Nume pentru copiii care se nasc in luna decembrie

/ / Modificat: 2018-12-07
Nume pentru copiii care se nasc in luna decembrie

Cand ai un copil, intotdeauna apar indoieli in legatura cu alegerea numelui. Vrei un nume in functie de personalitatea lui, dar este inca devreme sa-i cunosti caracterul. Astrologia copilului te poate ajuta sa stii in avans ce fel de personalitate va avea micutul tau, in functie de luna in care se naste si de semnul zodiacal.

Sugestii de nume de copii care se nasc in luna decembrie

Bebelusii nascuti in decembrie pot fi Sagetator sau Capricorn, doua semne ale zodiacului care, in ciuda diferentelor dintre ele, au anumite caracteristici comune. Acesti copii sunt generosi si cu o mare capacitate de efort. De asemenea, se remarca pentru ca au o minte curioasa care faciliteaza invatarea.

VALERIA. Numele este de origine latina si semnifica putere si vigoarea, astfel incat poate fi perfect pentru fetita ta. Este un nume fermecator, modern si sofisticat.

MANUEL. Este de origine ebraica si inseamna "Dumnezeu insoteste". Acesta este celalalt nume biblic dat lui Isus. Este vorba de un nume care ramane la moda, sustinut de o traditie indelungata si de un farmec caruia ii rezisti cu greu.

LAURA. Acest nume este de origine latina si are un inteles care vorbeste despre victorie. Popularitatea sa a suferit variatii de-a lungul istoriei, dar astazi este un nume atractiv si original.

NATALIA. Acest nume de origine latina are un inteles etimologic legat de Craciun, deci este perfect pentru o fata nascuta in decembrie. Este un nume puternic, cu o muzicalitate speciala care ramane original si de actualitate.

SARA. Acest nume de origine ebraica apartine unui caracter biblic. Este unul dintre cele mai frumoase nume pentru fete datorita simplitatii si a farmecului. Capabil sa evidentieze delicatetea fetei tale, numele de Sara este mereu actul si isi mentine popularitatea. Sara inseamna "printesa".

PATRICIA. De origine latina, intelesul sau face referire la grupul social al patricienilor, motiv pentru care poseda un aer aristocratic si distins, dificil de egalat. Este placut pentru muzicalitatea sa si pentru ca intareste personalitatea oricarei fete. In plus, este foarte la moda.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume Nume copii

Articole recomandate

Citeste si despre