Lucruri interesante despre bebelusii nascuti in luna noiembrie

/ / Modificat: 2018-11-07
Lucruri interesante despre bebelusii nascuti in luna noiembrie

Bebelusul tau este nascut in noiembrie? Sau urmeaza sa se nasca in acesta luna?

5 lucruri interesante despre cei nascuti in noiembrie

Floarea lunii noiembrie: crizantema

O crizantema rosie inseamna "te iubesc" iar crizantema alba inseamna inocenta si dragoste pura. Atat chinezii cat si japonezii considera crizantema ca pe un simbol al tineretii. In China, crizantema era folosita in mai multe preparate culinare. Crizantemele sunt plante perene. Dupa ce infloresc toamna, stiu sa se protejeze in timpul iernii.

Piatra lunii noiembrie

Piatra caracteristica celor nascuti in luna noiembrie este topazul. Denumirea sa provine din limba sanscrita si inseamna foc. Topazul rosu si roz au fost, uneori, folosite la crearea bjiuteriilor casei regale din Rusia.

Copiii nascuti in noiembrie au minti ascutite si sunt prieteni ideali

Copiii nascuti in noiembrie au, conform zodiacelor, minti ascutite si idei incredibile. Desi nu sunt foarte vorbaresti, sunt prieteni adevarati, fiind oameni de mare incredere.

Bebelusii nascuti in noiembrie traiesc mai mult

Asta o spun studiile stiintifice, care prevad o durata mai lunga de viata cu 160-219 zile. Universitatea din Chicago a facut un studiu din care a reiesit ca cei mai multi centenari s-au nascut intre lunile septembrie si noiembrie.

Buni sportivi

In urma cercetarilor, a reiesit ca bebelusii nascuti toamna sunt buni atleti. Se pare ca cei care au venit pe lume in septembrie si noiembrie au cea mai buna conditie fizica, urmati de cei nascuti in octombrie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre