De ce bebelusii nascuti in luna SEPTEMBRIE sunt speciali

/ / Modificat: 2019-09-02
De ce bebelusii nascuti in luna SEPTEMBRIE sunt speciali

Venirea pe lume a unui copil este o mare bucurie si trezeste sentimente unice in sufletele parintilor. Daca ai nascut sau urmeaza sa nasti in luna septembrie, trebuie sa afli ca un studiu britanic publicat de Biroul National de Cercetari Economice, a descoperit ca prima luna de toamna este cea mai buna pentru ca bebelusul sa faca cunostinta cu lumea in care va trai. Copiii nascuti in septembrie sunt niste copii speciali si norocosi.

De ce bebelusii nascuti in septembrie sunt speciali

1. Inavata bina la scoala

Studiile au relevat ca cei nascuti in luna septembrie au rezultate mai bune la scoala decat alti copii.  Faptul ca sunt nascuti in aceasta luna le ofera un avantaj in anul scolar, ei fiind mai mari, ca varsta, in comparatie cu ceilalti colegi de clasa, ceea ce nu face decat sa le creasca performantele scolare.

2. Sunt sportivi

Cercetarile arata si ca cei nascuti in aceasta luna tind sa obtina rezultate deosebite daca aleg sa practice un sport. Copiii nascuti in septembrie au o masa osoasa si musculara mai mare, pleaca de la inceput cu acest avantaj, devin activi mai devreme si se implica in activitati sportive mai repede decat altii, ceea ce contribuie la obtinerea de rezultate de performanta in sport.Alte studii efectuate sugereaza faptul ca performantele sportive ale nativilor lunii septembrie sunt influentate de faptul ca au beneficiat de mai multa vitamina D in uter, decat copiii nascuti primavara, de exemplu.

3. Nu sunt predispusi la tulburari mentale

Un studiu efectuat in 2012 sustine ca bebelusii nascuti in septembrie sunt ocoliti de tulburarile bipolare, ce pot fi dezvoltate ulterior, ca adulti. Responsabila de organismul si psihicul puternic cu care sunt inzestrati acesti copii pare a fi vitamina D, luata de mamici inca din perioada sarcinii. De asemenea, cercetarile sugereaza ca bebelusii nascuti in septembrie vor avea o greutate buna, vor fi puternici si nu-si vor speria parintii cu raceli prea dese.

4. Nu intra in bucluc

Se pare ca daca bebelusul tau este nascut in Septembrie, nu numai ca va avea performante academice deosebite, dar nici nu iti va da prea multe batai de cap cu nazbatiile, spre deosebire de copiii nascuti in August, care tind sa aiba probleme cu legea.Mai mult, ar trebui sa te astepti ca micutul tau sa intre la facultate, sa isi vada de treaba si sa stea departe de probleme care ar putea sa il aduca in vizorul legii, ceea ce desigur, nu poate decat sa te bucure.

Daca bebelusul tau este nativ al zodiei Fecioara sau Balanta, nu ar trebui sa te surprinda daca vei avea un copil tipicar, precis, determinat, care va studia bine la scoala si care va creste sa devina un adult responsabil, cu o atentie orientata catre detalii, atletic si echilibrat; nu doar astrele sustin ca este norocos, ci si stiinta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Septembrie

Articole recomandate

Citeste si despre