Cum se intelege copilul Varsator cu fratii din fiecare zodie

/ / Modificat: 2013-11-26
Cum se intelege copilul Varsator cu fratii din fiecare zodie

Copilul Varsator este inteligent, are o imaginatie debordanta si o curiozitate dusa la extrem, care il va face sa-si bage nasucul in mai toate lucrurile din jur si sa le analizeze prin propriile dioptrii. Este oare aceasta tendinta de a fi bagacios tolerata de alte zodii? Afla cum se intelege copilul Varsator cu fratii din celelalte zodii!

Compatibilitatea fratilor Varsator - Berbec

Pe langa imaginatie si curiozitate, Varsatorul are calitati de lider si este ambitios, trasaturi care se pot bate cap in cap in relatia cu incapatanatul si puternicul Berbec. Intrucat amandoi tind sa preia conducerea in relatia lori, vor aparea destule tensiuni, care vor disparea doar in momentul in care vor invata sa coopereze eficient si sa stie cand trebuie sa cedeze si cand nu.

Compatibilitatea fratilor Varsator - Taur

In ciuda aparentelor, Varsatorul si Taurul sunt zodii compatibile, a caror relatie se dezvolta in mod firesc pe parcursul copilariei. Fiecare fratior isi stie rolul si pozitia in aceasta relatie. Taurul este liderul, iar Varsatorul, ceva mai idealist si plin de imaginatie, va prelua functia de executant.

Isi vor asuma rolurile, motiv pentru care vor reusi sa aiba o evolutie armonioasa ca fratiori si sa se inteleaga bine. Ar trebui totusi sa incurajezi Varsatorul sa iasa din cand in cand de sub dominatia fratelui sau, pentru a capata mai multa incredere in forte proprii!  

Compatibilitatea fratilor Varsator - Gemeni

Varsatorul si Gemenii sunt compatibili din punct de vedere intelectual. Gandesc la fel, manifesta aceeasi dorinta de cunoastere si explorare a mediului inconjurator si sunt mereu in cautarea adevarului absolut.

Certurile dintre ei nu sunt lipsite de urme de violente fizice, intrucat ambele zodii au o inlinatie spre agresivitate, care, daca nu este controlata si orientata spre activitati constructive (sport), poate genera dispute de proportii.  

Compatibilitatea fratilor Varsator - Rac

Autoritatea Varsatorului si sensibilitatea Racusorului nu reusesc sa se alature foarte bine intr-o relatie armonioasa. Sunt zodii incompatibile nu doar din cauza personalitatilor diferite, ci si a intereselor divergente pe care le au.

Varsatorul are tendinta de a domina Racul, care este usor de manipulat. Acest lucru nu ar fi o problema, daca firea autoritara si chiar dura a Varsatorului nu ar rani adesea sentimentele fragilului Rac. Este de dorit sa ajuti fratele Rac sa invete de la fratele lui mai multe lucruri despre calitatile de lider, astfel incat sa reuseasca sa se afirme in domeniile lui de interes.  

Compatibilitatea fratilor Varsator - Leu

Desi ambii sunt incapatanati si autoritari, Leul si Varsatorul fac "casa buna impreuna" in cea mai mare parte a timpului. Cu toate acestea, interesele diferite pe care le au ii fac sa se indeparteze adesea unul de celalalt si chiar sa se ignore. Este important sa-i aduci laolalta in jocuri si activitati interesante, astfel incat sa se cunoasca mai bine, iar relatia fraternala sa se consolideze usor.

Compatibilitatea fratilor Varsator - Fecioara

Desi incompatibili din punct de vedere astral, fratii din zodiile Fecioara si Varsator reusesc sa gaseasca mereu puncte de interes comune si sa se apropie in moduri cu totul surprinzatoare. Cei doi frati isi observa rapid calitatile si defectele si reusesc intr-un mod natural sa le tolereze reciproc, pentru a avea o relatie frumoasa si armonioasa in copilarie.

Compatibilitatea fratilor Varsator - Balanta

Cu toate ca impartasesc trasaturi si interese comune, Balanta si Varsatorul formeaza o relatie predispusa constant conflictelor si tensiunilor. Marul discordiei in relatia dintre frati va fi adesea Varsatorul, mai capcaun din fire. Considera ca el are dreptate in orice situatie. Atunci cand este contrazis, se dezlantuie scandaluri de proportii.

Noroc ca firea blanda si impaciutoare a Balantei va atenua rapid aceste conflicte. Este indicat sa ajuti Varsatorul sa fie mai deschis la idei si propuneri si sa invete sa renunte si sa accepte atunci cand nu are dreptate.  

Compatibilitatea fratilor Varsator - Scorpion

Scorpionul si Varsatorul formeaza o echipa frumoasa si reprezinta o sursa constanta de idei si proiecte creative, datorita dorintei de cunoastere pe care o impartasesc. Disputele dintre frati apar in momentul in care sunt pusi sa concureze unul impotriva celuilalt si nu sunt impreuna, in aceeasi tabara.

Hraneste-le imaginatia si curiozitatea prin activitati si jocuri interesante, care sa le stimuleze dorinta de cunoastere si explorare.  

Compatibilitatea fratilor Varsator - Sagetator

Pusi laolalta, Sagetatorul si Varsatorul sunt plini de surprize si de idei interesante, pe care le dezbat cat e ziua de lunga. Sunt zodii compatibile si usor de crescut impreuna, intrucat isi vor gasi intotdeauna preocupari comune, care sa-i tina ocupati, fara riscul de a se plictisi ori a se certa intre ei.

Cei doi frati adora sa vorbeasca neincetat, sa se lanseze in conversatii diverse, chiar daca nu stiu intotdeauna despre ce este vorba, trasaturi care pot fi usor suparatoare uneori. Insa daca ai grija sa-i inveti regulile de politete in conversatii si momentele oportune pentru a interveni, fratiorii vor creste frumos impreuna.  

Compatibilitatea fratilor Varsator - Capricorn

Capricornul si Varsatorul se inteleg foarte bine si sunt adesea pusi pe sotii. Toate poznele pe care le fac impreuna izvorasc din setea de cunoastere care-i caracterizeaza si din frecventele experimente stiintifice pe care le fac cu mai toate lucrurile din casa. Ai grija sa le stimulezi dorinta de cunoastere cu cat mai multe jocuri si activitati, intrucat cele mai multe dispute intre ei se isca atunci cand se plictisesc.

Compatibilitatea fratilor Varsator - Varsator

Cresterea a doi frati Varsator este o provocare pentru parinti, intrucat desi par foarte asemanatori, au o multime de lucruri si trasaturi care ii separa. Desi adera la acelasi principiu conform caruia oamenii ar trebui sa aiba opinii proprii, in mod surprinzator, nu sunt foarte toleranti unul cu parerile celuilalt si fiecare incearca sa-si impuna modul de gandire in discutii si confruntari.

Compatibilitatea fratilor Varsator - Pesti

Pestii si Varsatorul au o relatie interesanta. Desi tind spre aceleasi scopuri, au viziuni diferite asupra mijloacelor de a le atinge. Varsatorul are o atitudine de lider si incearca sa-si atinga scopurile prin orice metode, pe cand nativul din Pesti se pierde undeva pe drum in atingerea obiectivelor. Cu toate acestea, colaboreaza bine impreuna si au o relatie frumoasa.  

Copiii tai ce zodie sunt? Cum ti se pare relatia dintre ei din punct de vedere zodiacal? Se potriveste previziunilor pe care le fac astrele cu privire la compatibilitatea dintre ei?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Compatibilitatea zodiilor intre frati Compatibilitate zodii copii Zodii copii Zodii frati Relatie frati zodii

Articole recomandate

Citeste si despre