Personalitatea copilului tau in functie de luna in care s-a nascut

/ / Modificat: 2018-06-05
Personalitatea copilului tau in functie de luna in care s-a nascut

Exista o practica straveche de a prevesti personalitatea unei persoane in functie de luna in care s-a nascut; pe baza numerologiei, luna nasterii spune multe despre o persoana si conform oamenilor de stiinta si statisticilor, luna in care esti nascut iti poate influenta cariera profesionala, atitudinea si chiar relatiile cu ceilalti.

Daca esti curioasa ce prevede luna in care este nascut copilul tau, iata ce trebuie sa stii:

Ianuarie

Cei nascuti in ianuarie sunt lideri innascuti, au firi independente si analitice, dar sunt si isteti si creativi; se diferentiaza de restul, dand dovada de carisma, sunt motivati, seriosi, rezervati, atenti, sociabili si incapatanati.

Daca copilul tau este nascut in acesta luna, nu se imbolnaveste usor, dar este predispus la raceli, va fi atent la buget si desi este de obicei tacut, se entuziasmeaza usor.

Februarie

Pentru cei nascuti in aceasta luna relatiile sunt foarte importante, iar empatia este una dintre caracteristicile principale de care dau dovada; sunt mereu in cautarea sufletului pereche, sunt iubitori si vor fi niste parinti foarte buni.

Copiii nascuti in acesta luna sunt realisti, inteligenti, temperamentali, umili, onesti, loiali, inteligenti, tacuti, rusinosi. Poti sa te astepti ca cel mic sa fie ambitios si sa aiba succes in viata; au un suflet sensibil, dar se si enerveaza foarte usor, numai ca nu lasa sa se vada acest lucru decat foarte rar.

Martie

Cei nascuti in martie sunt adesea persoane foarte norocoase; de obicei se gasesc la locul potrivit, in momentul potrivit, pot sa faca bani usor, dar si sa ii piarda la fel de usor; sunt predispusi la vicii si dependente, iar relatiile nu sunt punctual lor forte pentru ca nu sunt cei mai loiali, dar atunci cand se indragostesc o fac cu toata inima.

Copiii nacuti in acesta luna pot fi sensibili, generosi, onesti, secretosi, intelegatori. Le place sa traiasca in pace si liniste, sa viseze, sa calatoreasca si sa isi ajute semenii.

Aprilie

Ambitiosi si carismatici, cei nascuti in aprilie sunt lideri; sunt incapatanati, inteligenti si creativi, au personalitate dinamica, sunt activi, emotionali si foarte hotarati. Sunt prieteni foarte buni pentru ca sunt deosebit de generosi, dau sfaturi bune si sunt neinfricati si extrem de curajosi.

Mai

Foarte adesea, copiii nascuti in mai sunt firi talentate, devenind muzicieni, actori, scriitori; nativii acestei luni respecta prieteniile si casatoria, le place sa socializeze, sunt incapatanati, motivati, extrem de muncitori, intelegatori. Copiii nascuti in mai au imaginatie, le place sa calatoreasca si se indragostesc usor la maturitate.

Iunie

Cei nascuti in aceasta luna sunt firi politicoase, sensibile si bune, visatoare, prietenoase, cu simtul umorului; nu sunt foarte determinati, nu isi arata sentimentele usor si nu au incredere in cei din jur; se plictisesc repede si desi le place sa incerce lucruri noi, nu o fac foarte des, din cauza incertitudinilor.

Iulie

Copiii nascuti in iulie au potentialul sa devina adevarate genii; sunt empatici si sensibili, au tact, sunt tacuti, dar prietenosi, cu simtul umorului, onesti si pot fi raniti foarte usor, dar nu sunt razbunatori si iarta usor pe cei care le gresesc. Le este greu sa uite si sa se increada din nou in cei din jur odata raniti, le poate lua mai mult timp sa isi revina atunci cand li se inseala asteptarile.

August

Cei nascuti in august sunt persoane iubitoare, care pretuiesc valorile si relatiile cu cei din jurul lor; tind sa vada binele din fiecare persoana, ceea ce poate fi in defavoarea lor, invata lucruri noi cu usurinta si ii inspira pe altii cu entuziasmul lor. Copiii nascuti in august pot fi romantici, generosi, neinfricati, curajosi, sensibili, egoisti, prietenosi, dar si gelosi si temeramentali.

Septembrie

Nativii lunii septembrie pot fi foarte duri cu ei insisi, iar mediile organizate le sunt de obicei benefice; sunt inteligenti si spirituali, dar pot sa fie si depresivi; sunt persoane calme, intelegatoare, incapatanate si pretentioase atunci cand vine vorba de relatiile cu cei din jurul lor.

Octombrie

Cei nascuti in acesta luna obtin aproape intotdeauna ce si-au propus, sunt razbunatori si le place sa se certe, sunt justi, au propriile opinii pe care nu se sfiesc sa si le exprime, sunt hotarati, onesti si loiali; prietenii sunt centrul universului pentru cei nascuti in octombrie, le place sa fie in centrul atentiei si sa cunoasca oameni noi, dar isi pierd increderea repede.

Noiembrie

Copiii nascuti in noiembrie au firi pozitive si sunt foarte determinati; viseaza la viitor in secret, sunt stresati de problemele financiare, sunt muncitori, dinamici, empatici, sensibili si romantici; se simt nesiguri in relatiile lor si au firi colerice.

Decembrie

Nativii acestei luni au un calendar social incarcat si le place sa fie inconjurati de prieteni si familie, ceea ce poate duce la ignorarea responsabilitatilor; sunt firi practice, demne de incredere, generoase si oneste, carora le place sa interactioneze cu ceilalti.

Le place sa fie iubiti, dar nu sunt egoisti si nu pretind niciodata sa fie ceea ce nu sunt. Pot da dovada de nerabdare si urasc restrictiile, sunt ambitiosi si muncitori, cu un viitor intotdeauna luminos in fata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Personalitate copil luna nastere Personalitate copii Copii

Articole recomandate

Citeste si despre