De ce bebelusii nascuti in septembrie sunt speciali, conform stiintei

/ / Modificat: 2018-09-11
De ce bebelusii nascuti in septembrie sunt speciali, conform stiintei

Septembrie este prima luna de toamna, luna in care incepe scoala, luna in care placinta de dovleac este regina dulciurilor si luna in care ai adus sau urmeaza sa aduci pe lume un prichindel.

Daca vrei sa stii la ce trebuie sa te astepti de la copilul tau nascut in aceasta luna, ei bine, conform stiintei, nativii lui septembrie sunt norocosi si speciali si iata de ce:

1. Cei nascuti in septembrie invata bine la scoala

Studiile au relevat ca cei nascuti in luna septembrie au rezultate academice mai bune decat alti copii. Acest lucru este influentat de felul in care societatea noastra structureaza calendarul scolar, pentru ca cei nascuti in septembrie vor fi cei mai mari copii din clasa, ceea ce nu face decat sa le creasca performantele scolare.

2. Cei nascuti in septembrie sunt sportivi

Cercetarile arata si ca cei nascuti in aceasta luna tind sa obtina rezultate deosebite daca aleg sa practice sport. Copiii nascuti in septembrie au o masa osoasa si musculara mai mare, pleaca de la inceput cu acest avantaj, devin activi mai devreme si se implica in activitati sportive mai repede decat altii, ceea ce contribuie la obtinerea de rezultate de performanta in sport.

Alte studii efectuate sugereaza faptul ca performantele sportive ale nativilor lunii septembrie sunt influentate de faptul ca au beneficiat de mai multa vitamina D in uter, decat copiii nascuti primavara, de exemplu.

3. Cei nascuti in septembrie nu sunt predispusi la tulburari mentale

Un studiu efectuat in 2012 sustine ca bebelusii nascuti in luna Septembrie sunt mai putin predispusi dezvoltarii de tulburari bipolare, acest lucru datorandu-se se pare, faptului ca vitamina D prenatala a existat in cantitate mai mare in uter, inainte ca ei sa se nasca, protejandu-i.

4. Cei nascuti in septembrie nu sunt nici prea mici, dar nici prea mari

Bebelusii nascuti in luna septembrie, sugereaza cercetarile, se nasc la o greutate medie ideala, nefiind nici prea mici, asa cum sunt cei nascuti iarna, dar nici prea mari, ca cei nascuti pe perioada verii.

5. Cei nascuti in septembrie nu intra in bucluc

Se pare ca daca bebelusul tau este nascut in Septembrie, nu numai ca va avea performante academice deosebite, dar nici nu iti va da prea multe batai de cap cu nazbatiile, spre deosebire de copiii nascuti in August, care tind sa aiba probleme cu legea.

Mai mult, ar trebui sa te astepti ca micutul tau sa intre la facultate, sa isi vada de treaba si sa stea departe de probleme care ar putea sa il aduca in vizorul legii, ceea ce desigur, nu poate decat sa te bucure.

Septembrie este una dintre cele mai populare luni pentru a veni pe lume si nu este de mirare de ce!

Daca bebelusul tau este nativ al zodiei Fecioara sau Balanta, nu ar trebui sa te surprinda daca vei avea un copil tipicar, precis, determinat, care va studia bine la scoala si care va creste sa devina un adult responsabil, cu o atentie orientata catre detalii, atletic si echilibrat; nu doar astrele sustin ca este norocos, ci si stiinta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodii copii Cariera copii zodii Comportament copii zodii Educatia copilului zodie

Articole recomandate

Citeste si despre