Cum se intelege copilul Gemeni cu fratii din fiecare zodie

/ / Modificat: 2013-11-25
Cum se intelege copilul Gemeni cu fratii din fiecare zodie

Copilul nascut in zodia Gemenilor este curios, inteligent si are o imaginatie debordanta. Sunt oare aceste caracteristici o slabiciune in fata altor zodii si o problema in efortul de a socializa cu ele? Descopera cum se intelege copilul Gemeni cu fratii din celelalte zodii!

Compatibilitatea fratilor Gemeni - Berbec

In timp ce copilul Berbec este puternic din punct de vedere fizic, micutul nascut in semnul Gemenilor este expresiv verbal. Cei doi nu vor avea foarte multe lucruri in comun: Berbecul va dori sa treaca la actiune, pe cand nativul in Gemeni se va rezuma la a vorbi despre asta.

Primul va fi pasionat de sport si jocuri de strategie, pe cand al doilea va prefera jocurile de societate. Partea pozitiva este ca cei doi frati se vor completa reciproc perfect, invatand unul de la celalalt lucruri noi.  

Compatibilitatea fratilor Gemeni - Taur

  Fratiorii in Gemeni si Taur se vor intelege mai bine decat te-ai fi asteptat. Chiar daca prietenia lor va avea nevoie de timp pentru a evolua, relatia dintre cei doi va fi una sudata si echilibrata.

Impulsul de a construi al Taurului va completa perfect abilitatile de comunicare ale micutului Gemeni, care va veni mereu cu cele mai creative idei. Cei doi nu vor avea confruntari fizice, pentru ca isi vor rezolva toate probleme discutand.

Compatibilitatea fratilor Gemeni - Gemeni

O relatie echilibrata, intre doi frati cu aceleasi pasiuni si nevoi. Ii vei auzi discutand verzi si uscate cat e ziua de lunga, cautand informatii si explorand mediul inconjurator cu multa sete de cunoastere.

Asteapta-te ca cei doi frati in aceeasi zodie, Gemeni, sa fie extrem de pasionati de tehnologie si mijloace de comunicare moderne. Chiar daca se vor certa destul de des, o vor face pentru cateva clipe: se plictisesc atat de repede de un lucru, incat uita de ce s-au suparat de la bun inceput.  

Compatibilitatea fratilor Gemeni - Rac

Fratii in Gemeni si Rac pot avea extrem de multe lucruri in comun, desi nu ar parea la prima vedere. Racilor le place sa asculte si sa ocroteasca, pe cand Gemenii vor sa adune informatii si sa le impartaseasca lumii intregi.

Daca in materie de joaca nu prea au aceleasi gusturi, fratiorii in aceste doua zodii isi vor intelege reciproc nevoile. Racul ar putea sa isi sufoce fratiorul Gemeni, iar acesta din urma ar putea sa se "revanseze" prin pretentiile sale de la Rac de a face multe lucruri in acelasi timp.

Compatibilitatea fratilor Gemeni - Leu

Cei doi fratiori in Gemeni si Leu pot impartasi cateva trasaturi, insa vor intampina totodata si probleme legate de dominare si dorinta de libertate. Leul este impunator si autoritar, atitudine pe care nativul Gemeni nu o apreciaza deloc (acesta vrea sa fie mereu complimentat si ocrotit, nicidecum condus).

Parintii trebuie sa se concentreze in a oferi aceeasi atentie de ambele parti, altfel se poate naste un razboi fara sfarsit intre cei doi frati. Partea pozitiva este ca, in sufletul lor, se admira reciproc.  

Compatibilitatea fratilor Gemeni - Fecioara

Iata o relatie intre frati cu adevarat reusita: Gemenii si Fecioarele sunt firi adaptabile si iubitoare, deci vor beneficia de o legatura cu adevarat sanatoasa. Cu toate ca au moduri diferite de a se exprima, isi vor respecta reciproc punctele forte si talentele.

Ideile stralucite si numeroase ale copilului in Gemeni vor fi "slefuite" de nativul Fecioara si transformate in realitate. Vot colabora perfect in toate aspectele vietii si vor fi cei mai buni prieteni.  

Compatibilitatea fratilor Gemeni - Balanta

Relatia dintre fratii Gemeni si Balanta este una desavarsita, intrucat rezoneaza perfect la nivel mental. Au abilitati de comunicare asemanatoare, iubesc aceleasi lucruri, adora sa socializeze, apreciaza arta si frumosul, isi speculeaza pozitiv imaginatia creatoare si nu se plictisesc niciodata unul in compania celuilalt.

Cei doi frati nascuti in semnele Gemeni si Balanta vor fi inseparabili, din copilarie si pana la varsta adulta.

Compatibilitatea fratilor Gemeni - Scorpion

Intrucat sunt destul de diferiti, fratiorii in Gemeni si Scorpion vor intampina cateva obstacole in stabilirea unei relatii fericite impreuna. Cel mai mare impediment este faptul ca Gemenii au o atitudine superficiala asupra vietii, pe cand Scorpionii prefera sa "sape" cat mai adanc, cautand semnificatii ascunse.

Vor creste in gasti de prieteni separate, insa isi vor respecta reciproc spatiul personal. Iar nativul in Gemeni va fi cel care va ceda de cele mai multe ori, de dragul relatiei cu fratele sau.  

Compatibilitatea fratilor Gemeni - Sagetator

Relatia fraternala dintre Gemeni si Sagetator este una dinamica, entuziasta si surprinzatoare, cu posibile riscuri de aprindere a "scanteilor". Avantajul este ca cei doi frati sunt dornici sa cunoasca lumea si sa se bucure de noile experiente pe care viata le ofera. Copilul Sagetator va "bifa" achizitiile motorii primul, pe cand copilul Gemeni va fi primul care va excela la abilitatile verbale.

Sagetatorul nu va permite fratiorului Gemeni sa minta, iar acesta din urma nu va ezita sa il invinovateasca pentru o obraznicie, imediat ce are ocazia.  

Compatibilitatea fratilor Gemeni - Capricorn

Personalitatile total diferite ale fratilor Gemeni si Capricorn vor fi vizibile inca de la cele mai fragede varste. Chiar daca se vor simpatiza reciproc, nu isi vor intelege viziunile diferite despre viata. Afinitatea intre frati nu va veni in mod natural: micutul Gemeni isi va dori sa se joace mai mult, pe cand micutul Capricorn va fi mai degraba dornic sa strice atmosfera puerila cu capriciile sale.

Vestea buna este ca micutul nascut in zodia Gemenilor poate sa devina mai responsabil, cu ajutorul fratelui sau Capricorn.  

Compatibilitatea fratilor Gemeni - Varsator

Compatibilitatea intelectuala dintre Gemeni si Varsatori este suficienta pentru o relatie reusita intre acesti doi fratiori. Amandoi sunt insetati de cunoastere, plini de idei, aplecati spre adevarul din spatele lucrurilor si dornici sa dezbata. Partea mai putin buna este ca pot sa apara dispute fizice, intrucand ambele zodii au o predispozitie spre manifestarea violentei primitive.  

Compatibilitatea fratilor Gemeni - Pesti

Fratorii in zodiile Gemeni si Pesti pot parea destul de diferiti la prima vedere, insa ceea ce ii diferentiaza nu reprezinta factori de incompatibilitate. Amandoi sunt sensibili si imaginativi, vor adora sa se joace impreuna, in lumea propriilor fantezii.

Cand se cearta, Gemenii pot rani sentimentele sensibililor Pesti, iar acestia din urma nu vor ezita sa insulte inteligenta Gemenilor. Per total, prietenia adevarata dintre ei nu se va sfarsi niciodata!  

Copiii tai ce zodie sunt? Cum ti se pare relatia dintre ei din punct de vedere zodiacal? Se potriveste previziunilor pe care le fac astrele cu privire la compatibilitatea dintre ei?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Compatibilitatea zodiilor intre frati Compatibilitate zodii copii Zodii copii Zodii frati Relatie frati zodii

Articole recomandate

Citeste si despre