Cum se intelege copilul Fecioara cu fratii din fiecare zodie

/ / Modificat: 2013-11-25
Cum se intelege copilul Fecioara cu fratii din fiecare zodie

Copilul nascut in zodia Fecioarei este inteligent, ambitios si foarte bine organizat. Va reusi el oare sa tolereze defectele si firile imprastiate ale altor semne zodiacale? Afla cum se intelege copilul Fecioara cu fratii din celelalte zodii!

Compatibilitatea fratilor Fecioara - Berbec

Relatia dintre fratii Fecioara si Berbec este una interesanta, prin prisma faptului ca au personalitati foarte diferite. Cei doi prichindei pot fi considerati Ying si Yang: in timp ce copilul Fecioara este meticulos, linistit, organizat si prefera activitatile solitare, cel nascut sub semnul zodiacal al Berbecului este un ghemotoc de energie, imprastiat, zburdalnic, foarte sociabil si mereu pus pe sotii.

Chiar daca sunt foarte diferiti, fratii Fecioara si Berbec vor face front comun si se vor sustine pana la capat atunci cand vor avea de-a face cu "inamici" externi.

Compatibilitatea fratilor Fecioara - Taur

Fratii Fecioara si Taur sunt cat se poate de compatibili, amandoi avand o perspectiva similara asupra vietii inca din frageda pruncie. Legatura dintre cei doi se va baza intotdeauna pe o colaborare stransa: ascunsi intr-un cort improvizat in camera lor, fratii Fecioara si Taur vor pune tara la cale - in timp ce Taurasul se va ocupa de planul proiectului lor, prichindelul Fecioara va asigura detaliile de finete care il vor transforma intr-o reusita.

Compatibilitatea fratilor Fecioara - Gemeni

Fecioara se poate intelege excelent cu un nativ al zodiei Gemenilor, cata vreme invata sa colaboreze de timpuriu. Astfel, desi sunt diferiti, cei doi frati pot invata sa isi respecte reciproc talentele. Daca Geamanul este un orator desavarsit, fiind capabil sa stranga in jurul sau o armata de copiii, prichindelul Fecioara se va asigura intotdeauna ca fiecare copil stie care ii este rolul in gasca, ce are de facut si cand.

Certurile aprinse vor aparea cand fratele Fecioara, obsedat de organizare si perfectionist, il va bate prea mult la cap pe micutul Geaman sau cand prichindelul din zodia Gemenilor nu isi va respecta promisiunile facute fratelui Fecioara.

Compatibilitatea fratilor Fecioara - Rac

La prima vedere, Racul si Fecioara sunt fratii perfecti: iubitori si dragastosi, cei doi vor avea mereu grija unul de celalalt. Insa nu te lasa pacalit de aparente: in esenta, cei doi n-ar putea fi mai diferiti. Daca Fecioara este meticuloasa si organizata, Racul este delasator si cu capul in nori.

Nu te mira, asadar, daca vei asista la adevarate "meciuri" intre cei doi - cel mai indicat este, totusi, sa nu intervii. Fratii Fecioara si Rac tin foarte mult unul la altul si vor gasi mereu calea catre impacare.  

Compatibilitatea fratilor Fecioara - Leu

Relatia dintre o Fecioara si un Leu este un exemplu care ilustreaza perfect zicala "extremele se atrag". Cei doi sunt diferiti, dar tocmai atributele care ii diferentiaza ii fac sa se respecte si sa se aprecieze.

Ce-i drept, aroganta Leului o va calca pe nervi pe linistita si modesta Fecioara, dar, in timp, prichindeii vor ajunge sa se inteleaga intr-atat de bine incat chiar vor dezvolta un limbaj numai al lor, necunoscut pana si parintilor!  

Compatibilitatea fratilor Fecioara - Fecioara

Nu exista o compatibilitate mai buna decat intre doi frati nascuti sub semnul Fecioarei. In loc sa ai de-a face cu o rivalitate feroce intre doi nativi organizati, perfectionisti si ambitiosi, vei descoperi o colaborare incredibila si o afectiune pe masura. Singurele probleme apar cand incep sa se critice unul pe altul - din fericire, nu ii tine mult, astfel ca, la scurta vreme dupa, redevin cei mai buni prieteni.

Compatibilitatea fratilor Fecioara - Balanta

  Fratii din zodiile Fecioara si Balanta vor avea o relatie armonioasa si, cu mici exceptii, vor sti sa o mentina astfel. Daca Fecioara adora sa fie la carma oricarei situatii, Balanta se va lasa ghidata cu placere!

Atentie, insa: este important sa nu lasi prichindelul nascut sub semnul Balantei sa profite de dorinta Fecioarei de a fi mereu de ajutor (pana in punctul in care se ofera sa faca si munca altora). Cu putina supraveghere din partea ta, fratele Fecioara va reusi sa il faca si pe micutul Balanta ceva mai responsabil si mai bine organizat.  

Compatibilitatea fratilor Fecioara - Scorpion

Fratii Fecioara si Scorpion nu sunt tocmai cei mai compatibili, dar au cel putin o trasatura in comun: amandoi sunt ambitiosi si isi doresc sa fie cei mai buni in tot ceea ce intreprind. Aceste caracteristici ar putea contura o rivalitate acerba intre cei doi - prin urmare, invata-i de mici sa colaboreze, in loc sa se critice si saboteze!

Lauda imaginatia creatoare a Scorpionului, evidentiind, in acelasi timp, meticulozitatea si atentia la detalii a Fecioarei, si ajuta-i sa inteleaga ca, daca aleg sa colaboreze in loc sa se intreaca, pot realiza lucruri marete.

Compatibilitatea fratilor Fecioara - Sagetator

Relatia dintre o Fecioara si un Sagetator este rareori presarata cu conflicte, insa nu te astepta ca fratii sa aiba foarte multe in comun. In timp ce Fecioara este ocupata in camera ei cu crafturile sale, Sagetatorul este mai mereu pe-afara cu prietenii cheltuindu-si energia debordanta.

In general, fiecare isi vede de treaba lui, ceea ce nu inseamna ca, in secret, nu isi admira unul altuia stilul de viata. Din cand in cand, se implica in discutii aprinse, dar nu pe teme foarte serioase, astfel ca nici supararea lor nu este una de lunga durata.  

Compatibilitatea fratilor Fecioara - Capricorn

Ambii semne de Pamant, deci rationali si muncitori, fratii Fecioara si Capricorn se vor intelege foarte bine, in special atunci cand vine vorba despre "munca". De la bun inceput, vor alege acelasi tip de jucarii si de jocuri, iar la scoala se vor motiva si ambitiona unul pe celalalt pentru a fi cei mai buni. S-ar putea certa din cauza perfectionismului lor, completat de incapatanarea Capricornului de a face mereu lucrurile asa cum vrea el.

Compatibilitatea fratilor Fecioara - Varsator

Fratii Fecioara si Varsator sunt destul de diferiti, dar situatia nu ii deranjeaza: intr-un mod cu totul surprinzator, ambii sunt dispusi sa inteleaga si sa accepte diferentele dintre ei, luandu-le ca atare. Dintre cei doi, Varsatorul ar putea avea tendinta sa faca pe "seful", chiar daca este mai mic, ca varsta, decat fratele Fecioara. Nu il lasa sa fie autoritar mereu si incurajeaza-l si pe micutul Fecioara sa isi exprime parerile, dorintele si nevoile cu incredere.  

Compatibilitatea fratilor Fecioara - Pesti

Fecioara si Pestii sunt zodii opuse, ceea ce inseamna ca se completeaza perfect. Total diferiti, cei doi frati se vor echilibra unul pe altul, oferindu-si reciproc ceea ce celuilalt ii trebuie, dar ii lipseste. Spre exemplu, Fecioara stie sa il aduca pe fratiorul Peste cu picioarele pe pamant atunci cand acesta devine prea visator, in timp ce micutul Peste ii dezvaluie Fecioarei fascinanta lume a creativitatii si imaginatiei.  

Copiii tai ce zodie sunt? Cum ti se pare relatia dintre ei din punct de vedere zodiacal? Se potriveste previziunilor pe care le fac astrele cu privire la compatibilitatea dintre ei?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Compatibilitatea zodiilor intre frati Compatibilitate zodii copii Zodii copii Zodii frati Relatie frati zodii

Articole recomandate

Citeste si despre