Cum este copilul tau in functie de luna nasterii sale

/ / Modificat: 2014-04-07
Cum este copilul tau in functie de luna nasterii sale

Luna anului in care este nascut copilul pare sa-i influenteze personalitatea, firea sau caracterul. Fiecare anotimp si luna isi pun din plin amprenta asupra modului in care se dezvolta copilul si scot la iveala trasaturi de personalitate pe care nici nu le banuiesti.

Ianuarie - Frumosul incapatanat

Copilul nascut in luna ianuarie are trasaturi fizice frumoase, dar nu aceleasi lucruri se pot spune si despre personalitate. Tinde sa fie incapatanat, razbunator si mereu critic, dar dincolo de aceste lucruri, ascunde o sensibilitate aparte. Este destept, ordonat si organizat.

Februarie - Gelosul istet

Este posesiv si devine usor gelos pe cei din jur. Stie sa iasa cu fruntea sus din orice situatie, intrucat este foarte istet si descurcaret. In general, este tacut si timid, insa devine temperamental si rebel atunci cand i se impun restrictii, intrucat este dependent de libertate.

Martie - Ingerasul generos

Copilul nascut la inceputul primaverii este ca un martisor: frumos, vesel si simpatic in orice imprejurare. Este ca un ingeras de cuminte, dar este usor de iritat, caz in care nu ezita sa-si scoata cornitele si sa devina rautacios. Insa ramane simpatic chiar si atunci cand se enerveaza, motiv pentru care cu greu te poti supara pe el.

Aprilie - Simpaticul aventuros

Este simpatic si prietenos, dar este un egocentric convins. Se iubeste prea mult pe sine pentru a pierde timp gandindu-se la cei din jur. Este curajos, indraznet si nu ezita sa se aventureze in cele mai neasteptate experiente, pentru a-si satisface curiozitatea debordanta.

Mai - Amabilul capos

Este amabil si sociabil, insa doar daca ii intri in gratii si nu-l contrazici. Copilul nascut in luna mai are o vointa puternica si face orice ii sta in putinta pentru a-si atinge scopurile. Are trasaturi fizice frumoase, chiar fermecatoare, si este inteligent. Ii place sa calatoreasca si ascunde o sensibilitate aparte, pe care doar cine are rabdare o poate descoperi si aprecia.

Iunie - Rautaciosul temperamental

Sensibil, destept si amuzant, dar de cele mai multe ori rautacios si coleric. O fire complicata, dar placuta, daca ai rabdare sa o "descosi" si sa o intelegi. Este un bun orator si viseaza adesea cu ochii deschisi, avand mereu nevoie ca cineva sa il aduca cu picioarele pe pamant.

Iulie - Romanticul amuzant

Copilul nascut in luna iulie este un romantic incurabil, care crede in idealuri si atingerea lor. Pentru el, toata lumea este buna, draguta si nu face diferente si discriminari intre cei din jur. Trateaza pe toata lumea la fel, este amuzant si se face usor placut in public sau comunitati. Este afectuos si grijuliu, dar si foarte sensibil.

August - Magnificul glumet

Penduleaza intre generozitate si egocentrism, dar este irezistibil de atragator. Chiar daca tinde sa fie rautacios si autoritar, are o personalitate fermecatoare. Este sigur pe el, ambitios si destept din cale-afara. Ii place sa socializeze, insa doar daca-si impune punctul de vedere. Iarta cu greu atunci cand cineva ii greseste, dar nu uita niciodata.

Septembrie - Genialul ordonat

Copilul nascut la inceput de toamna este istet, organizat, activ si multitalentat. Nu te plictisesti nicio clipa in jurul lui si trebuie sa fii pregatit sa investesti in el, intrucat va dori sa testeze orice, doar de dragul de a vedea... cum este!

Octombrie - Plictisitorul vorbaret

Copilul nascut in octombrie are tendinta de a fi un vorbaret plictisitor. Ii place sa fie in centrul atentiei unei discutii, chiar daca nu are nimic important de zis, doar de dragul de a acapara conversatia. Cu toate ca multi il considera plictisitor, este foarte prietenos si dornic sa socializeze, iar daca este criticat, se simte cu usurinta ranit in orgoliul propriu si bate in retragere.

Noiembrie - Generosul secretos

Cu o imaginatie debordanta si idei creative, copilul nascut in noiembrie este dificil de "citit", intrucat tinde sa se interiorizeze si sa nu se lase descusut cu usurinta. Nu este foarte vorbaret, dar este prietenos si foarte generos cu cei din jur. Are o inteligenta aparte si gaseste mereu solutii la probleme, chiar daca nu ii place sa-si asume meritele.

Decembrie - Frumuselul fidel si sociabil

Copilul nascut in decembrie este o aparitie sarmanta. Frumusel, sociabil, fidel si ambitios, este tipul de copil care-si lasa "amprenta" pe oriunde trece. Este o placere sa cresti un astfel de copil, iar daca ai grija sa-i "cultivi" umorul de mic, va deveni un glumet de neintrecut.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Personalitate copil luna nastere Luna nastere copil

Articole recomandate

Citeste si despre