Activitati distractive de vara in functie de zodia copilului

/ / Modificat: 2016-06-06
Activitati distractive de vara in functie de zodia copilului

Activitatile distractive de vara pentru copii se impart frumusel pe categorii, in functie de zodia din care face parte. Daca nu ai idee ce activitate este pe placul micutului tau, consulta-i predictia pe care zodia o are pentru el si alege-o pe cea care i se potriveste.

art_zodie-berbecBerbec

Copilul tau este o persoana activa si adora miscarea fizica. Berbecutul are nevoie de sporturi de vara care sa-i mentina bunadispozitia la cote inalte.

Alege inotul, voleiul, tenisul de camp, dar si jocuri care presupun miscare: leapsa, badmington, frisbee etc. Trebuie sa stii ca berbecul prefera jocurile si sporturile de echipa.

art_zodie-taurTaur

Chiar daca prefera sa stea in varful patului mai tot timpul si sa se joace doar la calculator, ii poti insufla dragostea pentru activitatile de vara intr-un mod istet.

Du-l in drumetii sau excursii in aer liber sau pune-l sa te ajute la gradinarit.

art_zodie-gemeniGemeni

Copilul tau este studios din fire si nu lasa cartile din mana nici macar pe timpul vacantei. Este important sa scoti copilul cu tot cu carti din casa si sa il duci in mijlocul naturii.

Acolo poate citi in voie sau poate crea chiar un cerc de lectura cu mai multi copii.

art_zodie-racRac

Racusorul este genul care prefera comoditatea dormitorului in locul oricarei activitati de vara.Insa trebuie sa il ademenesti si in alte activitati si se pare ca gatitul si cursurile de gatit sunt o solutie perfecta pentru el.

In plus, drumetiile la tara, la bunici si pregatirea sau conservarea alimentelor pentru toamna o sa-i faca cu ochiul micutului.

art_zodie-leuLeu

Tot ce trebuie sa faci unui copil Leu este sa-i oferi libertate si putina incredere. El stie sa se faca apreciat si ascultat in moduri creative.

Este genul de copil care prefera jocurile copilariei din fata blocului: leapsa, fata-ascunselea, elasticul etc.

art_zodie-fecioaraFecioara

Daca micutul tau e Fecioara, inseamna ca are o aplecare spre medicina. Este interesat de lucruri si activitati care promoveaza sanatatea.

Excursiile si drumetiile pe munti, acolo unde poate gasi plante si flori interesante, ii vor fi pe plac.

art_zodie-balantaBalanta

Nu conteaza tipul de activitate in care il implici, atata timp cat sunt prezenti si alti copii.

Micutul tau adora sa socializeze, asa ca cea mai buna idee pentru a se distra vara aceasta este tabara de copii sau excursiile organizate special pentru ei.

art_zodie-scorpionScorpion

Copilul din zodia Scorpionului adora misterul si sa caute diverse lucruri prin preajma lui.

De aceea, jocurile in aer liber de tipul fata-ascunselea sau cele in care se ascunde un obiect si se merge in cautarea lui sunt pe placul lui. Incurajeaza abilitatea de detectiv a celui mic!

art_zodie-sagetatorSagetator

Curios din fire, micutul tau va adora calatoriile in locuri pe care nu le stie si pe care e gata sa le exploreze la maxim.

Alege vacante in strainatate sau excursii cu cortul pentru a explora natura.

art_zodie-capricornCapricorn

Prichindelul tau este un spirit intreprinzator si il intereseaza sa faca bani. Il poti ajuta creand si organizand mici tarabe de vandut limonada sau prajiturele facute in casa.

Incearca si alte activitati distractive din care poate scoate un banut.

art_zodie-varsatorVarsator

Varsatorul adora sa petreaca timp in aer liber. Exista o multime de variante pentru a-l distra: mare, munte, piscina, delfinariu, gradina zoologica, botanica, observator astronomic etc.

Oferta distractiei de vara este variata!

art_zodie-pestiPesti

Copilul din zodia Pesti iubeste natura. Orice activitate care are o farama de amuzament, dar care se petrece in natura este o sursa de voie buna si veselie pentru el.

Adora parcurile, drumetiile, marea si muntele.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Activitati vara copii zodii Zodii copii Activitati distractive copii Activitati vara copii Distractie copii Activitati amuzante copii Activitati copii vara Activitati distractive copilarie Activitati ieftine pentru copii Activitati ieftine vara copii Activitati interactive copii Activitati stima de sine copii Activitati vacanta

Articole recomandate

Citeste si despre