10 lucruri interesante despre copiii nascuti in aprilie

/ / Modificat: 2018-04-05
10 lucruri interesante despre copiii nascuti in aprilie

Copiii nascuti in luna aprilie sunt inzestrati cu calitati speciale. Au un destin de invingatori si un succes urias in cariera. Iata cateva dintre cele mai interesante lucruri despre copiii nascuti in luna aprilie!

1. Copiii nascuti in aprilie sunt lideri ambitiosi

Intre 1 aprilie si 19 aprilie se afla zodia Berbecului. Intre 20 si 30 aprilie, Taurii. Berbecul este considerat un lider ambitios, iar Taurii se bucura de luxul vietii.

2. Diamantul, piatra lor speciala

Copiii nascuti in luna aprilie au si o piatra pretioasa norocoasa. Aceea este diamantul, cea mai valoroasa piatra din lume. Se spune ca aceasta aduce prosperitate, putere si curaj.

3. Sunt emotionali

Persoanele nascute in luna aprilie sunt firi emotionale, insa si foarte puternice. Ele nu se lasa conduse de sentimente, dar empatizeaza cu emotiile si trairile persoanelor din jurul lor.

4. Mazarichea parfumata si margaretele, florile copiilor nascuti in aprilie

Exista doua flori de nastere pentru luna aprilie. Acestea sunt mazarichea parfumata si margaretele.

Mazarichea parfumata semnifica placere, iar margaretele reprezinta nevinovatia copiilor, loialitatea si puritatea.

5. Au succes in mai multe domenii

Desi majoritatea zodiilor au inclinatii spre anumite zone de cariera, in cazul copiilor nascuti in luna aprilie aria profesionala este foarte vasta. Datorita calitatiii lor de buni lideri, persoanele nascute in luna aprilie pot avea succes in aproape orice domeniu profesional.

6. Sunt afectati de mai putine boli

Potrivit unui studiu medical realizat la Universitatea din Columbia, persoanele nascute in aceasta luna sunt mai putin susceptibile de a fi afectate de boli cardiovasculare, neurologice, respiratorii si reproductive decat persoanele nascute in celelalte luni ale anului.

7. Au un simt al umorului foarte bine dezvoltat

Persoanele nascute in luna aprilie sunt foarte amuzante si haioase. In luna aprilie se sarbatoreste de asemenea Ziua Umorului.

8. Sunt mai optimisti

Oamenii nascuti in marti si aprilie au un scor mare pe ceea ce se numeste scala hipertimiei, dupa cum sustin cercetatorii din UK. Hyperthymia este termenul stiintific pentru optimismul general, astfel ca bebelusii nascuti in aprilie au calitatea de a fi mult mai optimisti si mai veseli decat alti copii nascuti in celelalte luni ale anului.

9. Sunt o companie placuta

Persoanele nascute in aprilie impartasesc o luna de aniversare cu o multime de oameni talentati. Printre acestia se numara Regina Elisabeta a II-a, Mandy Moore, Jennifer Garner, Leonardo da Vinci, David Letterman, Alec Baldwin, Jessica Alba si Eddie Murphy s-au nascut în aprilie.

10. Barbatii si femeile Berbec tind sa fie atrasi unii de ceilalti

Un studiu realizat cu ajutorul a un milion de oameni a aratat ca atat barbatii din zodia Berbec sunt mai atrasi de femeile din aceeasi zodie. Studiul a concluzionat ca si Taurii au mari sanse sa se casatoreasca cu un nativ al aceleasi zodii.

Caracteristic celor nascuti in aprilie este faptul ca sunt pasionali, in dragoste, mai ales, dar in tot ceea ce fac, in general. Cei nascuti in aprilie nu fac nimic pe jumatate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Curiozitati copii

Articole recomandate

Citeste si despre