Plansul in somn la bebelusi

/ / Modificat: 2014-01-22
Plansul in somn la bebelusi

Cateodata plansul la bebelusi se poate manifesta si in somn. Probabil ca daca ai observat si tu acest fenomen te-ai speriat un pic nestiind ce se intampla. Plansul in somn este destul de frecvent la bebelusi si nu inseamna neaparat ca exista o problema.

De ce plang bebelusii in somn?

Este destul de comun pentru bebelusi sa rada, sa planga, sa vorbeasca, sa gangureasca sau sa tipe in somn. Exista o varietate de motive pentru care bebelusul tau plange in somn. Pentru a intelege motivele, este important sa stii cate ceva despre felul in care un bebelus functioneaza la nivelul fiziologic.

Plansul din cauza dezvoltarii rapide

Inca de la nastere, un bebelus este intr-o stare permanenta de crestere.

De asemenea, cu cat este mai mic copilul, cu atat mai repede se dezvolta. Cu toate schimbarile care se produc in corpul lui este normal ca un bebelus sa planga in somn.

Plansul din cauza cresterii dintilor

Atunci cand un bebelus plange in somn noapte dupa noapte, probabil ca este din cauza motivelor enumerate mai sus. De exemplu, este foarte normal ca un bebelus sa planga in somn si atunci cand incep sa ii creasca dintii.

Cresterea dintilor poate fi o experienta destul de dureroasa, mai ales ca in general cresterea dintilor are loc in perioadele de odihna. Durerea pe care o resimte copilul tau se va manifesta prin plansul in somn.

Plansul din cauza cosmarurilor

Un alt motiv simplu pentru care bebelusul tau plange in somn ar putea fi ca are un cosmar. Se crede ca bebelusii pot visa ca mama lor nu mai este langa ei sau ca a disparut.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Plans bebe Somn Somn agitat bebelusi Somn bebelusi Afectiuni somn bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre