Sanatate copii: topul medicilor pediatri

| | Modificat: 2015-08-14 11:40:29

Toate alegerile care il privesc pe copilul tau sunt extrem de importante, iar atunci cand acestea sunt legate de starea lui de sanatate si de siguranta de care are parte, sunt cu atat mai dificil de luat. Una dintre cele mai importante decizii de acest gen este gasirea medicului pediatru potrivit.

Bebelus_consult_pediatru

Aceasta alegere deloc usoara are doua aspecte importante: gasirea unui adevarat profesionist care sa fie si disponibil de cate ori ai nevoie, respectiv gasirea acelui medic pediatru care sa rezoneze cu tine, ca parinte. Pentru a-ti usura aceasta misiune, am facut un top al celor mai cunoscuti si mai apreciati medici pediatri, pe baza testimonialelor parintilor care au avut de-a face cu ei.

Dr. Burnei Gheorghe

Doctorul Gheorghe Burnei este unul dintre cei mai apreciati medici pediatri din tara noastra, responsabil pentru 22 de interventii chirurgicale realizate in premiera nationala. Este, de asemenea, si seful Clinicii de Ortopedie Pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie si un medic distins cu nenumarate premii de-a lungul carierei sale. 

Medic primar pediatru in cadrul Spitalului clinic de urgenta pentru copii Marie Curie, dr. Stanciu Adrian are o experienta de peste 20 de ani in tratarea afectiunilor copiilor si este un profesionist ce se bucura de apreciere si recunostinta din partea pacientilor sai.  

Medicul Niculina Bratu a lucrat peste doua decenii alaturi de binecunoscutul chirurg roman Alexandru Pesamosca si i-a dus mai departe mosternirea  in cariera ei. Este sefa sectiei de Chirurgie Pediatruca II din cadrul Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie.

Dr. Nicolescu Alin

Specializat pe cardiologie pediatrica, Dr. Nicolescu Alin poate fi gasit la Spitalul Fundeni din Bucuresti. Parintii il recomanda pentru ca "nu ezita nici macar in miez de noapte sa vina la spital atunci cand este nevoie", pentru ca este "prietenos, bland si rabdator" si pentru ca este foarte generos cu explicatiile, de cate ori este cazul.

Medic primar specializat in neurologie pediatrica, doamna doctor Barca profeseaza in cadrul Clinicii de Neurologie Pediatrica de la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Alexandru Obregia. "De o inalta conduita morala" si "un grad de profesionalism ridicat", Dr. Barca Diana Gabriela este recomandata de catre toti parintii ai caror copii se confrunta cu probleme de ordin neurologic.

Medicul specialist Buruiana Andrei Mihai activeaza in cadrul Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie si este recunoscut pentru dedicarea si pasiunea cu care isi trateaza fiecare mic pacient. 

Dr. Bar Gabriela

Life Memorial Hospital din Bucuresti este locul in care o puteti gasi pe doamna doctor Bar, "un om de nota 10 si un medic pediatru de nota 10". Profesionalismul sau nu este pus la indoiala nicio secunda de catre parintii care o recomanda si pentru abilitatile sale excelente de comunicare, puse in practica pentru fiecare pacient.

Dr. Giosanu Constantin

Prezent in Clinica Medlife din Calea Grivitei, Bucuresti, Dr. Giosanu este adesea pomenit drept "un medic extraordinar". Printre calitatile sale se numara dedicarea totala activitatii medicale, profesionalismul, blandetea si rabdarea de care da dovada cu cei mici si cu parintii care vor intotdeauna sa stie cat mai multe despre diagnosticul copiilor lor.

Dr. Sicoe Simona Emilia

Hyperclinica Medlife Baneasa este locul unde isi desfasoara activitatea acest medic primar specializat in pediatrie. Diagnosticarea precisa si tratamentele eficiente l-au transformat, in ochii parintilor, in unul dintre cei mai buni medici pediatri. "Iti trateaza copilul ca pe propriul sau copil", dupa cum marturisesc cei care au avut de-a face cu Dr. Sicoe.

Dr. Iurian Sorin

Sectia Clinica de Pediatrie din cadrul Spitalului Clinic de Pediatrie din Sibiu mai gazduieste, conform testimonialelor, inca "un medic de nota 20". Parintii sunt "pe deplin multumiti de atentia si priceperea" domnului doctor si il caracterizeaza drept un "super medic si un om deosebit".

Dr. Caruceriu Silviu

"Il recomand tuturor mamicilor din ziua de azi, eu il cunosc de 24 de ani si am crescut ambii copii sub indrumarea dumnealui", ne scrie o mama a carei copii au devenit, sub egida Dr. Caruceriu Silviu, "doi tineri adolescenti sanatosi si frumosi". Diagnosticarea precisa si remediile eficiente sunt activitatile principale ale medicului ce profeseaza la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie Budimex din Bucuresti.

Dr. Chiru Mirela

"Un bun profesionist, apropiat de pacienti, amabil si dedicat profesiei" sau "o femeie extraordinara, in al carei profesionalism poti avea incredere" - asa este descrisa Dr. Chiru Mirela, medic pediatru in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti.

Dr. Limoncu Ovidiu

Limoncu Ovidiu profeseaza la Clinica de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni, in cadrul sectiei de Nefrologie Pediatrica. Laudat pentru capacitatea sa de a tine in frau afectiuni severe precum insuficienta renala cronica sau sindrom hemolitic uremic, Dr. Limoncu Ovidiu este adesea recomandat de catre parintii care si-au lasat copiii pe mainile sale vindecatoare.

Dr. Coltan Mihaela

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie Budimex din Bucuresti este locul in care profeseaza doamna Dr. Coltan, careia parintii ii acorda nota 10 pentru profesionalism si promptitudine. Este "un medic excelent", conform testimonialelor si "se dedica 100% copiilor".

Medic primar si sef al sectiei de pediatrie din Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Dr. Victor Gomoiu, doamna Plesca este "un profesionist admirabil, atenta, riguroasa si un om minunat", confirma parintii ai caror copii au fost tratati de catre ea.

Desigur, acesta este un top aleator, iar numarul medicilor specializati in pediatrie care profeseaza cu dedicare si delicatete este mult mai mare in Romania. Voi ati avut de-a face cu astfel de profesionisti extraordinari? Daca da, asteptam cu drag sugestiile voastre!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Medici pediatri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA