Asigura-te ca aerul pe care il respira micutul tau este de cea mai buna calitate, folosind un umidificator

/ / Modificat: 2015-10-15
Asigura-te ca aerul pe care il respira micutul tau este de cea mai buna calitate, folosind un umidificator

Atunci cand apare un copil in viata ta, vrei sa fii sigura ca totul este facut ca la carte. Ii pregatesti hainutele si accesoriile, ii pregatesti camera cu pereti vopsiti in culori vii si cu mobila de cea mai buna calitate, astfel incat micutul sa simta ca a ajuns "acasa". Ai pus la punct toate detaliile, dar cata importanta ai acordat aerului din camera?

In sezonul rece, radiatoarele si caloriferele incalzesc aerul din casa, dar il si usuca totodata. Aerul fara suficienta umiditate determina epuizarea fluidelor din organism prin transpiratie si duce la deshidratare. 

Un aer prea uscat nu-i va face deloc bine celui mic deoarece faciliteaza uscarea mucoasei nazale si iritarea cailor respiratorii, mai ales in timpul somnului, cand acesta respira mai mult pe gura. Atunci cand mucoasele devin uscate, bariera impotriva microbilor se subtiaza si tot lipsa umezelii impiedica sistemul imunitar sa respinga agentii patogeni. De asemenea, pielea celui mic este afectata de lipsa umiditatii din aer, devenind uscata si iritata, mai ales in zonele sensibile precum buzele si incheieturile. 

umidificator_PHILIPS

Potrivit medicilor, umiditatea ideala a camerei copilului este de 50%. O metoda moderna pentru a mentine nivelul optim de umiditate in aer este utilizarea unui umidificator de camera, insa, cele mai multe dintre modele raspandesc praf alb, pete de apa, ioni, compusi chimici sau ozon.

Pentru a te ajuta sa ai grija de aerul pe care il respira micutul tau, Philips a creat umidificatoarele cu tehnologia NanoCloud, de ultima generatie, care pastreaza nivelul ideal de umiditate in aer, intre 40% si 60%, imbogatindu-l cu molecule de apa pura.  

Umidificatorul aspira aerul uscat in interior si il trece prin Filtrul NanoCloud de tip "fagure", alcatuit din multiple straturi, proiectat special pentru a optimiza absorbtia si distributia de apa. Acesta spala impuritatile (praf, par, polen, bacterii). Sistemul avansat de evaporare umidifica aerul fara a adauga bacterii sau calcar, iar ventilatorul extrem de silentios il evacueaza la o viteza constanta, asigurand o distributie uniform.

Usor de folosit si curatat, cu un design potrivit chiar si pentru spatiile mici, umidificatorul Philips cu tehnologia NanoCloud iti va fi aliat de nadejde pentru protejarea sanatatii copilului, pe durata sezonului rece.

Gama de umidificatoare Philips cu tehnologia NanoCloud contine doua modele. Ambele beneficiaza de setari inteligente si specificatii tehnice superioare precum: capacitate  de umidificare de 200 ml/h, timp de functionare de 8 ore, capacitate a rezervorului de 2 l si nivel redus de zgomot. Modelul premium vine in plus cu modul de umiditate automat care utilizeaza senzorul digital pentru a monitoriza constant umiditatea aerului si va porni si opri umidificatorul ori de cate ori este necesar, asigurandu-se ca umiditatea este in permanenta la nivelul corespunzator si cu un cronometru usor de setat. 

aer_camera_copil

Puteti achizitiona umidificatoarele de aer Philips cu tehnologia NanoCloud de la distribuitorii autorizati la pretul recomandat de 573 lei pentru modelul HU4803/01 si 406 lei pentru modelul HU4801/01.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Aer camera bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre