Cum sa personalizezi carutul bebelusului tau?

/ / Modificat: 2014-04-08
Cum sa personalizezi carutul bebelusului tau?

carucior_bebe_personalizat

Carutul bebelusului tau este mai mult decat un mijloc de transport. Atunci cand pleci cu micutul tau la plimbare, caruciorul de copii este aproape ca o masina. In el depozitezi numeroasele lucruri de care ai nevoie in clipa in care iesi pe usa impreuna cu cel mic. Personalizeaza carutul bebelusului astfel incat sa fie cat mai functional si sa transmita un mesaj despre tine si copilul tau.

Iata in continuare cateva accesorii pentru carutul de bebelus care iti pot fi de folos:

Umbrela de carucior

Umbrelutele pentru carucioare sunt destinate mamicilor. Umbrelele se monteaza cu usurinta pe orice tip de carucior. Acest accesoriu permite o reglare usoara, fiind articulat atat in partea de jos, cat si in partea de sus a tijei.

Cand este stransa, umbrela devine compacta, prin urmare poate fi pusa in cosul carutului atunci cand nu ai nevoie de ea. Acest tip de accesoriu este foarte util in zilele ploioase, permitand mamei sa impinga de carut fara sa fie nevoita sa tina in mana umbrela.

Gasesti umbrelute pentru carucioare in culori diferite, care se asorteaza cu tipul de carut pentru copii. Un astfel de produs costa in jur de 80 lei.

Carlige pentru carucioare

art_carucior-bebelusTe-ai trezit vreodata cu prea multe sacose carora in zadar incercai sa le faci loc in cosul carutului de copii? Uita de aceasta problema! Achizitioneaza cateva carlige pentru carucioare si prinde-le de manerul carutului.

Vei avea mereu la indemana sacosele si pungile dorite, fara sa fii nevoita sa te mai apleci.

Carligele se potrivesc la toate modelele de carucioare si se pot fixa pe o bara orizontala, verticala sau inclinata. De asemenea, carligele pot sa fie folosite si la patutul bebelusului pentru a sustine o geanta.

Greutatea maxima suportata de un carlig este de 5 kg, iar un pachet include de obicei doua bucati. Pentru un astfel de produs trebuie sa platesti in jur de 40 lei.
 

Husa de ploaie

Husa de ploaie sau aparatoarea de ploaie poate fi utila atunci cand nu poti ajunge repede la adapost cu bebelusul tau. Exista huse concepute special pentru un anumit tip de carucior si huse de ploaie universale.

Aceste produse sunt realizate dintr-un material impermeabil si transparent. De asemenea, un astfel de produs este dotat cu laterale pentru a asigura circulatia aerului in interiorul carutului. O husa de ploaie pentru caruciorul de copii are preturi variabile, de la 50 lei la 100 lei.

Husa de protectie antitranspiratie

carucior_nichidutaHusa de protectie antitranspiratie reprezinta un produs potrivit pentru carucioarele sport, in principal.

Acest produs ajuta la prevenirea supraincalzirii copilului care sta in scaunul caruciorului. Produsul are o structura fagure 3D, care ajuta la prevenirea transpiratiei excesive a micutului tau.

Temperatura excesiva a bebelusului este evacuata prin structura de tip fagure, permitand astfel aerisirea pielii.

Un alt avantaj al acestui produs il reprezinta faptul ca husa previne uzura scaunului caruciorului. Pentru o husa de protectie antitranspiratie platesti in jur de 90 - 100 lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carucior Carucior bebelus Personalitate copii Plimbare bebelusi Protectie bebelusi caldura

Articole recomandate

Citeste si despre