Cum sa alegi cel mai rezistent carucior pentru bebelusul tau

/ / Modificat: 2016-06-02
Cum sa alegi cel mai rezistent carucior pentru bebelusul tau

Toate alegerile pe care le faci pentru copilul tau sunt extrem de importante. Indiferent daca este vorba despre serviciile medicale, despre alimentatie, despre alegerile vestimentare, despre jucarii sau despre accesoriile de care nu se poate lipsi nicio mamica, toate trebuie selectate cu grija, in urma unui proces de informare minutios.

Acelasi lucru este valabil si atunci cand alegi un carucior pentru bebelusul tau. Inainte de toate, va trebui sa te asiguri de calitatea acestuia si de rezistenta lui, insa metoda de selectie trebuie sa includa de asemenea criterii privind natura materialelor din care este realizat si confortul pe care il ofera.

Iata care sunt calitatile pe care trebuie sa le urmaresti atunci cand alegi un carucior si afla unde poti gasi unul perfect pentru copilul tau!

Rezistenta si longevitatea caruciorului

Carucioaredecopii.ro iti pune la dispozitie o gama variata de carucioare si accesorii pentru bebelusi de cea mai buna calitate. Materialele din care sunt realizate acestea sunt foarte rezistente in timp.

Imbinarile perfecte ale cadrelor metalice realizate din cele mai bune aliaje le asigura acestora o longevitate sporita, iar husele pot fi spalate in mod repetat fara a se deteriora, datorita materialelor de calitate din care sunt confectionate.

Confortul bebelusului

Furnizorul carucioaredecopii.ro pune un accent deosebit pe confortul bebelusilor, asa ca produsele pe care le comercializeaza sunt alese cu mare grija respectand acest criteriu. Carucioarele cu suspensii ii vor asigura copilului tau plimbari line si placute, iar acesta se va simti in ele ca intr-un leagan delicat sub adierea placuta a unui vant cald. Sistemele de franare sunt si ele superioare, asigurand astfel siguranta si confortul bebelusilor. Carucioarele care se pliaza beneficiaza si de sisteme inovatoare care sa asigure siguranta la pliere si sa impiedice plierea accidentala.

Calitatea la standarde europene

Produsele disponibile pe site sunt importate din tari europene cu traditie in respectarea calitatii si respecta cele mai stricte standarde ale Uniunii Europene.

Captuselile carucioarelor sunt realizate din bumbac organic. Acesta are o textura placuta, care nu irita pielea bebelusilor, impiedicand transpiratia. Totodata, este un material antialergenic, care rezista la igienizari si spalari repetate, pentru ca bebelusul tau sa aiba tot timpul parte de un mediu curat si confortabil.

Garantiile furnizorului

Produsele achizitionate de pe site beneficiaza de reparatii gratuite din partea producatorului pentru o anumita perioada de timp, in functie de garantiile produsului, daca acestea au fost utilizate corespunzator, conform manualului de utilizare.

Garantia pentru produsele cu utilizare indelungata este de 12 luni, conform acesteia, cumparatorii pot solicita reparatii, inlocuiri. Se ofera servicii de Post-Garantie, insemnand ca dupa perioada de garantie oferita de producator se asigura servicii de consultanta, intretinere si reparatii la preturi de piesa, pe toata perioada folosirii caruciorului!

Estetica si varietatea optiunilor disponibile

Varietatea produselor din magazinul carucioaredecopii.ro este menita sa satisfaca toate nevoile si gusturile. Aici vei gasi carucioare sport, carucioare cu landou, carucioare pentru gemeni, carucioare 2 in 1, carucioare 3 in 1, carucioare cu 3 roti, carucioare tip umbrela si carucioare multifunctionale, intr-o diversitate de modele si culori, din care este imposibil sa nu ai ce alege.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre