Cum alegi caruciorul potrivit pentru copilul tau?

/ / Modificat: 2011-10-20
Cum alegi caruciorul potrivit pentru copilul tau?

carucior_nichidutaStim cu totii ca nu toate carucioarele sunt proiectate si create la fel. Fiecare are o caracteristica care il face particular si nu ar fi indicat sa alegi primul carucior pe care il vezi doar pentru ca este frumos colorat sau are un design atragator. Trebuie sa vezi exact de ce anume are nevoie copilul tau in primele luni de viata, dar si cand va creste si va fi necesar sa-l iei in masina sau la o plimbare in parc.

Informeaza-te inainte de a merge la magazin sau de a comanda online un produs; acest lucru te poate salva de multe probleme sau chiar regrete pentru alegerea unui carucior nepotrivit.


Primul lucru pe care trebuie sa-l stabilesti cand hotarasti sa cumperi un carucior pentru copil este bugetul, si astfel optiunile tale se reduc considerabil.

Cand ai nevoie de un carucior care sa poata oferi un confort ridicat in calatoriile tale cu copilul, trebuie sa iti pui intrebarea legata de folosirea lui atat in interior, cat si in aer liber si sa tii cont si de capacitate de stocare a caruciorului.

In cazul in care destinatiile tale sunt, in general, locuri cu podele netede, cum ar fi in mall, de exemplu, atunci puteti opta pentru un carucior cu roti mici. Daca va plac plimbarile in parc pe terenuri denivelate, va trebuie un carucior cu jante mai mari si roti gonflabile, eventual si cu suspensii.


De asemenea, asigura-te ca bebelusul este adapostit si in siguranta in carucior. Aminteste-ti, strazile si parcul pot insemna, de asemenea, expunerea copilului la soare, praf, ploaie, vant.

Pe nichiduta.ro gasesti raspunsuri la toate aceste intrebari, dar si consiliere pentru alegerea caruciorului potrivit pentru fiecare copil, din cele peste 500 de carucioare de copii, de la cele mai consacrate branduri in domeniu.

nichiduta

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carucioare nou nascuti Carucior bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre