Carucioarele si saniutele, accesoriile indispensabile pentru parinti si bebelusi. Super oferta Black Friday la Baby Merc

/ / Modificat: 2015-11-26
Carucioarele si saniutele, accesoriile indispensabile pentru parinti si bebelusi. Super oferta Black Friday la Baby Merc

Chiar daca iarna bate la usa, acest lucru nu trebuie sa ne opreasca din a ne bucura de plimbari in aer liber alaturi de bebe.

Carucioarele si saniutele sunt accesoriile perfecte pentru transportul celor mici, mai ales in sezonul rece, iar de Black Friday ai parte de reduceri substantiale la Baby Merc la aceste produse.

Unul intre accesoriile de baza pe care le achizitionam atunci cand familia noastra se mareste este un carucior, care sa ne ajute sa facem plimbari in parc impreuna cu bebelusul. La fel de importanta este si o saniuta pentru copii mici, astfel incat sa ne putem bucura de iarna si de toate distractiile pe care ea le prilejuieste.

Siguranta bebelusului este o prioritate in orice imprejurare si de aceea aceste produse trebuie alese cu grija.

La Baby Merc ne axam pe produse de o calitate exceptionala, foarte fiabile si de la un brand cu renume in producerea de astfel de accesorii. Materiale de cea mai buna calitate, rezistenta crescuta dublata de confortul oferit micutului sunt doar cateva dintre calitatile care recomanda aceste carucioare si saniute.

In plus, toate aceste calitati esentiale pentru niste accesorii dedicate bebelusilor sunt completate de un aspect plăcut, un design deosebit și gama variata de culori.

Carucioarele si saniutele Baby Merc sunt realizate de un producator polonez cu experienta si traditie in fabricarea accesoriilor de transport pentru copiii mici la standardele europene cele mai inalte.

Parintii au la dispozitie o gama larga de culori si accesorii, inclusiv o gama de produse 3 in 1 care raspunde mai multor nevoi ale bebelusilor si parintilor. Multumirile clientilor Baby Merc transmise prin intermediul paginii noastre de Facebook Baby Merc reprezinta dovada ca aceste produse le vin in ajutor parintilor.

Black_Friday_Babymerc

De BLACK FRIDAY, in perioada 27.11.2015 - 29.11.2015, la Baby Merc ai parte de reduceri substantiale la mai multe categorii de produse, inclusiv la saniutele simple si la cele cu manere telescopice. Aceste saniute au manerul ajustabil la inaltime, un saculet realizat din material impermeabil cu interior de blana, dar si centura de siguranta si elemente reflectorizante pe saculet. 

saniute_Babymerc

In plus, reduceri speciale vor avea si carucioarele Q9, cel mai cautat model din gama Baby Merc precum si carucioarele 3 in 1 Neo, unde preturile va fi cu pana la 470 RON mai mici.

carucior_1

Va asteptam in magazinul online Babymerc.ro la cumparaturi!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre