Cadouri potrivite pentru bebelusi

/ / Modificat: 2014-03-24
Cadouri potrivite pentru bebelusi

Bebelusul tau a trecut de perioada cand statea cumintel in patut fara sa se poata misca liber si a trecut la una noua in care e dornic sa exploreze cat mai multe miscari si locuri ori obiecte. Copilul apuca, merge, prinde, agata, trage si are nevoie de cadouri si jucarii potrivite pentru a-l ajuta sa se dezvolte si sa-si potoleasca setea de "cunoastere".

Jucariile de impins

Acestea sunt extrem de utile in dezvoltarea mobilitatii si abilitatilor motrice ale copilului., Chiar daca are 1 anisor, stabilitatea si echilibrul lui inca nu sunt bine formate, iar jucariile de impins il ajuta sa isi mentina mai usor echilibrul si sa mearga fara riscul de a se accidenta.

Cuburi si jucarii care intra unele intr-altele sau piramida

Bebelusii intotdeauna au fost interesati si atrasi ca un magnet de jucarii care se baga pur si simplu unele intr-altele sau care se aduna in gramezi ca o piramida. Acestea ajuta la dezvoltarea imaginatiei copilului.

Insa nimic nu stimuleaza mai mult imaginatia si creativitatea bebelusilor ca jucariile in forma de cuburi mai mici, mai mari, colorate, desenate, de plus sau din diverse materiale atractive. Ei se bucura pentru ca pot face o multime de lucruri cu ele: le rostogolesc, le imping, le arunca, le fac gramezi si apoi le darama dupa bunul plac.

Instrumente muzicale

jucarii-muzicale

Sunetele sunt cele care ii atrag cel mai mult pe bebelusi. Vei observa ca pana la un an micutul tau va descoperi o reala placere in a lovi obiecte intre ele ori in a le scapa pe jos doar pentru a auzi sunetele pe care le produc. Asa ca jucariile care scot sunete: zornaitori, instrumente muzicale pentru bebelusi si alte obiecte care scot sunet sunt perfecte pentru a fi facute cadou.

Jucariile pentru baita

jucarie-de-baie

Probabil ca ai un bebelus care adora apa. Daca ii este teama de apa, nu e nicio problema. El poate fi ajutat sa depaseasca frica de apa. Insa la un moment dat, toti copiii vor adora balaceala in cadita si se vor bucura intens de jucarioarele speciale pentru baita. Asa ca daca cumperi cadou unui bebelus un set de jucarii de baie colorate, plutitoare, buretei speciali sau alte articole destinate scufundarilor nu vei da gres.

Astfel de jucarii ii ajuta pe copii sa descopere culori, forme si sa invete figurine noi si sa intareasca si mai mult legatura dintre tine si copil.

Telefoanele de jucarie

Atractia pentru aceste accesorii ii este incurajata si dezvoltata de faptul ca bebelusul tau te vede mereu vorbind la telefon. Iar cum toti copiii adora sa ii imite pe cei din jur, nu va ezita sa te copieze si in acest sens, vrand practic sa iti smulga din mana telefonul. Cel mai bine este sa aiba propriul lui telefom: colorat, zornaitor si in diferite forme. Astfel de accesorii sunt binevenite pentru ca incurajeaza dezvoltarea limbajului.

Mingile

bebe-minge-fotbal

Mingile sunt oricand binevenite in cosul de jucarii al micutului. O minge este tipul de cadou cu care nu vei da gres niciodata. Cu cat mingile sunt mai colorate, au forme variate, desene si sunt din materiale atractive, cu atat bebelusul va fi mai dornic sa le impinga, arunce, loveasca de pamant, rostogoleasca si sa le gaseasca tot felul de alte intrebuintari la care nu te-ai gandi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Jucarii bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre