Milupa sprijina dezvoltarea micutilor prin joc

/ / Modificat: 2012-05-17 00:00:00

Primii ani din viata copiilor sunt ani de descoperiri, invatare si, mai ales, multa curiozitate. Milupa este aproape de parinti in perioada de crestere a micilor jucausi si, de aceea, in lunile mai si iunie, pachetele de doua cutii de laptic Milumil si doua cutii de cereale Milupa includ si o surpriza educativa pentru micuti: doua cuburi moi. Fiecare cub, din setul de 6, este o invitatie pentru cei mici sa descopere notiuni de baza din sfera animalelor, vehiculelor, jucariilor si fructelor.

milupa-milumil+cuburi

Parintii stiu deja ca jocurile educationale sunt cea mai buna modalitate de a-l face pe micut sa fie interesat de cat mai multe lucruri din jurul sau. Iar cuburile, prin simplitatea lor, incita gandirea si inteligenta copiilor. Micutul isi imagineaza o multime de asocieri, suprapuneri si forme pe care va incerca sa le recreeze, iar acest exercitiu ajuta la dezvoltarea sa normala.

Timpul de calitate, grija si atentia oferita micutului tau in primii ani de viata ii vor sprijini cresterea sa armonioasa, fizica si cognitiva. Si pentru a te asigura ca beneficiaza de o dezvoltare echilibrata, ofera-i o nutritie echilibrata, adecvata varstei.

Formulele de lapte Milumil contin VitaFier, un complex de fier si vitamina C care ajuta la absorbtia fierului. Fierul este esential pentru:

  • formarea celulelor rosii care transporta oxigenul prin sange catre creier;
  • dezvoltarea cognitiva normala a copiilor.

*Pentru mai multe detalii accesati www.milupa.ro.

Laptele matern este alimentul ideal pentru sugari. Inainte de a alege o formula de lapte, consultati medicul. Recomandam folosirea Milumil Junior ca parte a unei diete echilibrate a copilului mic.

Formulele de lapte pentru sugari, recomandate de la -6 luni si formulele de lapte speciale Milupa nu participa la promotie.

Copiii sanatosi sunt copii fericiti!

www.milupa.ro

Articole recomandate

Citeste si despre