Loc de joaca pentru copii in Parcul Tineretului


Pentru copii, miscarea presupune in primul rand joc, iar pentru ca miscarea contribuie la o dezvoltare armonioasa a celor mici, Pampers a gasit o modalitate inedita de a lansa scutecul Pampers Active Baby, cu cele mai elastice benzi laterale.

Astfel, cu ocazia lansarii noilor scutece, Pampers a inaugurat sambata, 14 martie, in Parcul Tineretului, un spatiu de joaca pentru copii.

Pampers sprijina dezvoltarea armonioasa a copiilor prin miscare si joc. De aceea, era firesc ca evenimentul de lansare a noului scutec Pampers Active Baby sa se desfasoare in aer liber,  la locul de joaca amenajat de echipa Pampers.


La eveniment a fost prezent si primarul capitalei, Sorin Oprescu, care a dat startul, alaturi de echipa Pampers, proiectului "Capitala creste verde" si i-a indemnat pe cei mici si cei mari sa planteze cate un copacel. Astfel, alaturi de primarul capitalei, Pampers a oferit celor mici prima lectie despre ocrotire a naturii.

Grupul Miniton si copiii de la gradinita Bambi, prezenti la eveniment, dar si viitoare mamici, precum actrita Medeea Marinescu sau Ileana Badiu, s-au bucurat de aceasta initiativa si au dat o mana de ajutor celor mici. Micuta Irina Columbeanu a venit in parculet alaturi de familie si s-a bucurat de surprizele oferite de echipa Pampers.

Noul spatiu de joaca a fost asaltat de mamici si copii dornici sa se joace in aer liber si sa se bucure de toata distractia. Ei au fost indrumati de moderatorul evenimentului, Andi Moisescu, sa urmareasca istoria scutecelor Pampers vizitand tunelul timpului, sa cante, sa danseze si sa se fotografieze impreuna cu clovnul si mascota-omiduta Pam pers.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul