Top produse fara parabeni pentru tine si bebelusul tau

/ / Modificat: 2012-01-10
Top produse fara parabeni pentru tine si bebelusul tau

Parabenii sunt conservanti chimici sau E-uri care se regasesc in majoritatea produselor cosmetice si de ingrijire atat pentru copii, cat si pentru mamici. Specialistii au asociat parabenii cu un risc crescut de cancer de san sau cu dezechilibre endocrinologice la copii. Toate aceste efecte daunatoare le-au determinat pe mamicile precaute sa mearga in vanatoarea de produse de ingrijire fara parabeni.

Am intrebat in stanga si in dreapta, am citit parerile mamicile care au testat produse fara parabeni si am extras cateva produse de top, testate de mamici, pe care sa ti le recomandam si tie:

Pudra bebe fara talc

pudra_bebe_fara_talc_1

Pudra de bebelusi de la Green Baby nu numai ca nu contine parabeni, dar este si fara talc - un alt ingredient controversat si dezbatut de specialisti ca avand efecte nocive asupra sanatatii micutului tau. In schimb, aceasta pudra contine albastrele, amidon, argila alba, ulei esential de lavanda organica, ulei esential de musetel organic, linalool.

Dinobebe-ro.ro Pret:54 lei

lotiune_de_corp_fara_parfum_organica

 

Lotiunea de corp de la Urtkram este creata numai din ingrediente 100% naturale si este dedicata persoanelor cu pielea sensibila. De asemenea, persoanele care sufera de alergii sau astm pot folosi fara probleme aceasta lotiune. Contine ulei de samburi de caisa, palm, ulei de masline si jojoba, unt de shea si extract de citrus.

Producator: Casabioeco Pret: 50 lei

Emulsie ultraprotectoare SPF 30 pentru copii

emulsie_protectoare_pentru_copii_spf30_gerovital_sun 

Sezonul canicular isi face simtita din ce in ce mai mult prezenta, iar pielea sensibila a copiilor trebuie protejata inca de la aparitia primelor raze de soare. Emulsia ultraprotectoare de la Farmec protejeaza, regenereaza si hidrateaza pielea micutilor doar prin continut de filtre naturale. Nu contine parabeni, oxibenzona, ulei de parafina, coloranti sau alcool si are si o formula hipoalergenica.

Icosmetice.ro Pret: 29.00 lei

Lotiune de corp pentru bebelusi

lotiune_de_corp_pentru_bebelusi_certificata_organicEste o lotiune certificata organic, hidratanta, care se absoarbe rapid in piele si care are grija de pielea delicata si foarte sensibila a beblusilor. Nu contine parabeni si alte chimicale, ci este bogata in extracte de aloe vera si flori de portocal.

Producator: Cosmetice organice David's Pret: 31 lei  

Crema nutritiva de fata pentru femei

crema_nutritiva 

Crema nutritiva din gama Jericho este creata din ingrediente naturale, mai exact din minerale de la Marea Moarta si are avantajul de a reface echilibrul natural al pielii, stimuland regenerarea celulara. Este practica, pentru ca este recomandata oricarui tip de ten si nu contine parabeni.

Jerichocosmetics.ro Pret:49 lei

Servetele umede fara chimicale

servetele_umede 

Servetelele umede sunt esentiale in ingrijirea bebelusului. Acestea intra in contact cu pielea sensibila a copilului si trebuie sa aiba grija de aceasta. Acest rol il au servetelele umede fara chimicale care contin numai ingrediente naturale. Ele sunt tratate cu ulei de migdale, alune, galbenele si petale de trandafir si au un efect calmant si dezinfectant avand in acelasi timp grija de pielea bebelusului tau.

Ecomami.ro Pret: 52 lei

Emulsie de baie pentru copii cu musetel

Emulsie_Baie_Copii_1

Emulsia de baie pentru prichindei este o formula usoara care are grija de pielea lor fara a o irita sau usca. Este delicata si protectiva si reuseste sa curete suprafata pielii de impuritati, hranind-o si hidratand-o in acelasi timp. Nu contine parabeni, ci doar uleiuri vegetale si pantenol, extract de germeni de grau si musetel.

Ecomami.ro Pret: 35 lei

Crema exfolianta de dus anticelulitica

cellulight_crema_exfolianta_de_dus

Aproape toate femeile au probleme cu celulita, fie ca ea apare pe zone mai extinse sau mai restranse de pe corpul lor. Iata un produs special creat impotriva ei, fara parabeni si alte substante chimice daunatoare. Cellulight este o crema exfoliata de dus care contine ingrediente naturale ca guarana, samburi de masline si vitamina E si care are un puternic efect anticelulitic.

Veraplant.ro Pret: 14.9 lei

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Produse ingrijire bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre