Snuza Halo, sistem mobil de monitorizare a respiratiei bebelusului

/ / Modificat: 2012-04-25
Snuza Halo, sistem mobil de monitorizare a respiratiei bebelusului

Ai vrea sa poti sta langa micutul tau 24 de ore din 24 sa te asiguri ca nimic rau nu i se va intampla?

snuza frontDe acum poti! Pe piata internationala si-a facut simtita prezenta, din ce in ce mai puternic, un aparat care reinventeaza ideile de siguranta si grija. Snuza Halo este un sistem mobil de monitorizare a respiratiei bebelusului pe care ti-l oferim in exclusivitate in Romania.

Aparatul monitorizeaza miscarile bebelusului pana la cea mai usoara respiratie si te atentioneaza daca acestea sunt foarte slabe sau scad la mai putin de 8 miscari pe minut. In cazul in care nu este detectata nicio miscare timp de 15 secunde, aparatul mai intai vibreaza usor. In general, vibratia este un imbold suficient pentru a-l face pe micut sa reactioneze, moment in care Halo revine la modul de monitorizare.

Vibratia este unul dintre elementele care amplifica performanta aparatului, comparativ cu alte produse similare la care se declanseaza alarma de la prima problema inregistrata. Astfel, bebelusul nu va fi  speriat de o alarma care se poate dovedi falsa. Dupa trei vibratii succesive, se declanseaza un avertisment care iti transmite ca miscarile bebelusului tau s-au oprit timp de 15 secunde, de trei ori.

Daca nu se detecteaza nicio alta miscare pret de 5 secunde de la declansarea vibratiei, o alarma puternica va suna pentru a te alerta.

Din ce este facut Snuza Halo?

snuza pachetSnuza Halo este produs cu mare atentie si din materiale de inalta calitate. Toate componentele Snuza Halo sunt hipoalergenice garantat, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa te ingrijorezi ca va irita pielea micutului sau ca va declansa alergii. Un alt lucru important este si faptul ca varful ce vine in contact cu burtica bebelusului este facut dintr-un cauciuc moale si nu il va rani sau incomoda pe cel mic.

Cum se foloseste Snuza Halo?

snuza instructiuniEste suficient sa prinzi Snuza Halo de scutecul bebelusului si sa il pornesti. Nu are cabluri, fire, tampoane sau surse de alimentare externe. Mai mult, poate fi utilizat concomitent cu orice sistem de monitorizare audio sau video necesar, fara aparitia unor interferente sau bruiaje. Aparatul functioneza cu baterii ce pot fi inlocuite.

Aceasta minune tehnologica de dimensiuni mici, portabila si usor de folosit are capacitatea deplina de a intretine o alta minune care are nevoie de grija si iubirea ta!

Snuza monitorizeaza, in mod confortabil si in deplina siguranta, fiecare miscare a bebelusului tau!

Ataseaza Snuza de banda scutecului micutului tau si apasa butonul "On". Senzorul ultrasensibil detecteaza miscarile burticii copilului. Daca timp de 15 secunde nu a fost detectata nicio miscare, un stimulator cu vibratii se activeaza automat. Daca nu este detectata nicio miscare, dupa alte 20 de secunde, o alarma puternica va suna pentru ca cei din jur sa poata lua masuri imediate. Snuza poate fi utilizat impreuna cu un sistem de monitorizare audio sau video, pentru a putea fi auzit in alte camere.

Spre deosebire de sistemele atasate sub saltea, sistemul de monitorizare Snuza este eficient si pentru gemenii care dorm impreuna. Snuza este singurul sistem de monitorizare care poate fi utilizat chiar si atunci cand copilul doarme in pat cu tine.

snuza side

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijire bebelus Siguranta bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre