Respiro Libero – plasturi balsamici decongestionanti, ideali pentru copii

| | Modificat: 2011-12-06 00:00:00

Omega Pharma a lansat un nou produs in cadrul gamei Bebicina - plasturii balsamici Respiro Libero. Gama Bebicina cuprinde produse special create pentru copii, care ii ajuta pe cei mici in lupta impotriva racelii si a efectelor sale nedorite.

respiro_liberoRespiro Libero este aliatul de incredere impotriva congestiei nazale si a racelii si poate fi utilizat cu usurinta, fara pulverizare. Plasturii contin uleiuri naturale esentiale care se activeaza cu usurinta prin razuirea plasturelui.

Uleiurile naturale elibereaza arome active de menta, eucalipt si portocale dulci, si au o perioada indelungata de actiune (4-6 ore), oferind astfel maxima eficacitate.

Plasturii pot fi aplicati oriunde: pe camasa, pe pijama, pe perna etc. Intrebuintarea lor poate fi realizata ca si o joaca pentru copii: se razuieste plasturele, se indeparteaza pelicula care protejeaza partea adeziva si se lipeste pe un suport la o distanta mai mica de 1 m fata de caile respiratorii.

In plus, plasturii balsamici sunt indicati atat pentru copii (de la 0 luni), cat si pentru adulti. De asemenea, uleiurile esentiale nu intra in contact cu pielea bebelusului si nu au efecte secundare sau iritante. Un pachet de Respiro Libero contine 12 plasturi, iar fiecare plasture adeziv are 60 mg de microcapsule, incorporand uleiuri esentiale 100% naturale.

Produsele din gama Bebicina se completeaza reciproc si formeaza o „armata” imbatabila impotriva racelii si a efectelor sale neplacute. Plasturii balsamici Respiro Libero elibereaza esentele sale naturale in timpul somnului, in timp ce Serul Fiziologic fluidifica si dreneaza mucozitatile. Aspiratorul Nazal le extrage, iar Apa de Mare (cu sau fara propolis) curata impuritatile.

Prin compozitia naturala a produselor Bebicina este reactivata imunitatea locala si refacerea mucoasei nazale. Astfel, prin intermediul gamei de produse Bebicina, Omega Pharma vine in ajutorul mamicilor, oferindu-le solutia completa impotriva racelii.

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri