Fii cu ochii pe micutul tau, oricand, de oriunde din casa

/ / Modificat: 2013-11-07
Fii cu ochii pe micutul tau, oricand, de oriunde din casa

Cu sistemul video digital de monitorizare Philips AVENT SCD61

Toti parintii isi doresc sa aiba o legatura constanta cu bebelusul lor, chiar daca nu sunt in acel moment in aceeasi camera cu micutul. Sistemele video digitale de monitorizare Philips AVENT SCD610 iti permit sa vezi ce face copilul tau atat pe timp de zi, dar si noaptea, de oriunde din casa. Scapa de griji si bucura-te de o viata mai linistita si mai fericita alaturi de bebelusul tau cu sistemele video de monitorizare Philips AVENT SCD610, legatura digitala sigura cu copiii tai!

Usor de purtat oriunde, vedere impecabila atat ziua, cat si noaptea

Ai parte de o vedere clara atat ziua, cat si noaptea datorita ecranului LCD de 2,4 inci. Dimensiunea acestuia te ajuta sa vezi mult mai bine ce face micutul atunci cand nu esti langa el si este foarte comod de purtat peste tot in casa, oriunde ai ceva de facut. Ai parte de vizualizare color in timpul zilei si alb-negru, prin infrarosu, pe timpul noptii.

Chiar si de la distanta, vezi tot ce face bebelusul tau

O alta veste buna, care iti va permite sa iti vezi de treburile tale si sa ai o viata activa, plina de bucurii, este faptul ca raza de acoperire a semnalului este de pana la 150 m. Poti sa fii in celalalt colt al casei, la alt etaj si poate chiar in curte, insa vei sti in orice moment ce face bebelusul si daca are nevoie de ceva.

Mai multi copii, mai putine griji

Extrem de usor de montat, camera video poate fi pozitionata in orice colt din camera celui mic. S-a marit familia? Prin adaugarea unor camere suplimentare poti monitoriza pana la 4 incaperi si astfel ai scapat de griji.

Sistem-video-digital-monitorizare-Philips-AVENT

De oriunde ai fi, din orice colt al casei, etaj sau poate chiar din curte, vei sti in orice moment ce face bebelusul tau si daca are nevoie de ceva.

Mai mult, focalizarea prin rotire iti permite sa vezi in detaliu ce face copilul si sa intervii imediat intr-o situatie care cere prezenta ta alaturi de cel mic.

Afli imediat daca este nevoie de tine

Sistem-video-digital-monitorizare-Philips-AVENT

De obicei, interferentele bruiaza sunetele provenite de la bebelus. Sistemele video digitale de monitorizare Philips AVENT SCD610 comuta simultan intre 120 de canale pentru a proteja conexiunea de interferente. Astfel, il vei auzi doar pe cel mic si nimic altceva.

Iti poti urmari mult mai usor copilul. Ecranul se activeaza in mod automat atunci cand senzorii detecteaza sunete sau miscari in camera bebelusului, iar LED-urile de pe ecran iti vor indica nivelul de sunet din incaperea celui mic. Controlul volumului si al luminozitatii permite o urmarire mult mai usoara a copilului, astfel ca poti personaliza supravegherea celui mic, in functie de preferintele tale.      

Ai toata siguranta de care ai nevoie

In orice moment esti instiintata despre performantele si statusul monitorului. O lumina verde indica faptul ca este conectat, iar o lumina rosie iti va arata atunci cand conexiunea a fost intrerupta. LED-urile pentru nivelul sonor sunt activate pentru a indica nivelul de sunet din camera copilului, chiar daca volumul unitatii pentru parinti este oprit.

Pret recomandat* pentru Sistemul video digital de monitorizare Philips AVENT SCD610: 1027 lei.

* Pretul difera in functie de magazinul de unde este achizitionat produsul.

Stiri despre Philips gasiti pe www.philips.com/newscenter.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre