Crema Mustela bebe 123 Vitamin barrier, o optiune sigura pentru lupta cu iritatiile bebelusului

/ / Modificat: 2019-08-01
Crema Mustela bebe 123 Vitamin barrier, o optiune sigura pentru lupta cu iritatiile bebelusului

Cu siguranta grija fata de propriul copil este cea mai importanta pentru oricine, cu atat mai mult atunci cand acesta este mic.

In primii ani de viata pielea sa are o sensibilitate aparte, fiind esentiala folosirea unor produse potrivite pentru curatare si ingrijire.

De aceea, alegerea de a utiliza crema Mustela bebe 123 Vitamin barrier este una ideala, garantand o eficacitate tripla.

Mustela, gama completa de ingrijire a pielii bebelusului si copiilor

Accentul pus pe ingrijirea completa, sigura si delicata a nou-nascutilor, sugarilor si copiilor reprezinta principala grija a brandului Mustela. Produsele dezvoltate contin in medie 92% ingrediente active de origine naturala, preluate din plante precum Avocado, Floarea soarelui, Shea si Aloe vera.

Curatarea corecta a funduletului bebelusului

Funduletul bebelusului face parte dintre cele mai delicate parti ale corpului, iar umiditatea, frecarile continue de scutece si contactul cu urina il pot irita in mare masura.

In momentul curatarii funduletului, trebuie luata in considerare si protejarea pielii vulnerabile a acestuia. Principala recomandare este aceea de a schimba copilul in mod constant, la fiecare scaun sau de fiecare data cand scutecul se umezeste. Ingrijirea si stergerea funduletului copilului trebuie facuta cu produse calitative si naturale, care sa curete pielea in mod eficient si sa nu provoace alergii.

mustela1

Prevenirea iritatiilor printr-o ingrijire adecvata este cu mult mai recomandata. Este indicat sa fie aplicata crema Mustela bebe 123 Vitamin barrier in momentul schimbarii scutecului, iar in caz de roseata continua funduletul trebuie aerisit pentru cat mai mult timp.

Ingrediente naturale pentru o ingrijire sigura

Crema Mustela bebe 123 Vitamin barrier are o eficacitate tripla si de neegalat in ceea ce priveste ingrijirea zonei scutecului. Aceasta previne aparitia rosetii si a iritatiilor la fiecare schimbare a scutecului, calmeaza pielea, reduce disconfortul inca de la prima aplicare si o regenereaza in mod continuu.

mustela2

Toate aceste proprietati benefice sunt sustinute de ingredientele active de origine naturala, printre acestea enumerandu-se Avocado Perseose, Oxeoline de Alcacea, Oleodistilat de floarea soarelui si Oxid de zinc. In plus, crema Mustela bebe 123 Vitamin barrier asigura toleranta maxima si prezinta o formula hipoalergenica, avand 0% conservanti si 0% parfum.

Crema Mustela bebe 123 Vitamin barrier este usor de intins si de indepartat. Aceasta poate fi aplicata inca de la nastere, intr-un strat gros, direct pe pielea curata si uscata din jurul scutecului.

Bebelusul trebuie protejat in fiecare moment de roseata si iritatiile pielii! Alegerea unui produs sigur, precum crema Mustela bebe 123 Vitamin barrier, cu 98% produse de origine naturala si cu o consistenta placuta in momentul utilizarii, ofera increderea de care orice parinte are nevoie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mustela

Articole recomandate

Citeste si despre